Top 5

Top 5 skladeb týdne – 38/2017

Léto je už i kalendářně za námi a je třeba si ho nějak zpříjemnit. Možná k tomu dopomůže dnešní Top 5, kde najdete pět tracků které vás zaručeně rozehřejí. Jako bonus se nám tu sešly hned tři free downloady!

Top 5 skladeb týdne – 38/2017

Tom Staar – Sunshine Techno

Track, který sampluje legendární “Let the Sun Shine” jsme mohli poprvé slyšet už před více než rokem, ale pak se po něm slehla zem. Až nyní jej Tom dokončil a nahrál zdarma na svůj Soundcloud jako dárek pro fanoušky! Pokud si s nastupujícím pochmurným počasím chcete připomenout léto, tento track je ideální!

 

Chris Lake & Chris Lorenzo – Nothing Better

Dva Chrisové už spojili své síly mnohokrát a výsledek stál vždy za to. Tentokrát přcházejí s lehce mainstreamovějším soundem, který vám hlavně svými vokály připomene 90. léta. Nechybí však ani moderní basová linka, jak od obou interpretů dobře známe.

 

Nicky Romero & Teamworx – Champion Sound

Kolaboraci Nickyho Romera a Teamworx jsme slyšeli na festivalech celé léto a nyní jí můžeme obohatit i naše hudební knihovny. Temworx zde očividně měli hlavní slovo, jelikož track je laděn v jejich typickém groovy, ale zároveň agresivním, bigroom progressive stylu.

 

Cardi B – Bodak Yellow (CID Remix)

Máme tu další free download! Tentokrát od CID, který si vzal do parády hit od rapperky Cardi B, který v současnosti drtí hlavně americkou hitparádu Billboard Hot 100. CID si pohrál s chytlavým refrénem a melodickou linkou a předělal je do skvělého house kabátu!

 

Promise Land X WILL K – Get Down

A nakonec ještě jeden free download. Ten nám přináši známý free label Sosumi. Tato zajímavá italsko-australská spolupráce ukazuje z obou interpretů to nejlepší a jedná se přesně o typ tracku, který byste od labelu čekali.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.