D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – srpen 2017

Vítejte všichni u dalšího dílu našeho seriálu mapujícího jeden z nejrozmanitějších a nejpestřejších druhů elektronické hudby – Drum & Bass. Tento díl je opravdu nabitý pestrostí.
Pro fanoušky liquidové pohody zde máme nové album Talisman, o které se postaral Whiney, dále pak luxusní kompilaci přímo z brazilských pláží od V Recordings či naprostý relax od FlashbackFm. Na ty, co preferují řádnou „plechařinu“ zde čeká 5 releasů nachystaných udělat pořádný bordel a zlámat kosti přesně tak, jako beaty.

Talisman LP – Whiney

William Hine aka Whiney úspěšně vydal své debut album na labelu Hospital Records (Medschool). Celkem 12 tracků najdeme na tomto Talismanu. Hutné basové linky, nejen Liquid, atmosferické propasti, prostě ode všeho něco. Tóny naprosto sedící na úvod do našeho srpnového dílu. Neváhejte a aspoň svým poslechem podpořte mladý talent.

 

DJ Patife presents Viva Brazil: SunAndBass Session

Chybí vám prosluněné pláže, koktejly a prázdninová pohoda? Přímo pro vás Dj Patife pečlivě vyselektoval nejlepší tvorbu producentů z brazilských pláží a naservíroval nám je zde přímo v jeho Viva Brazil: SunandBass Session. Za chvíli 42. letý Wagner Ribeiro de Souza navštívil festival SundandBass v Italii a byl nadšen z tamější pohodové atmosféry a usměvavých lidí z celého světa. A tak se rozhodl, že k nám do Evropy přinese trochu těch brazilských „vibes“. A my společně s nimi zavzpomínáme na fajn pohodu u moře a budeme věřit, že přijde aspoň nějaké to babí léto.

Had My Way EP – FlashbackFm

V dnešním díle budeme mít spoustu zastávek ve východních zemích, například v Rusku. V zemi, která není moc spojená s prosluněnými plážemi, ale o to víc s kvalitními zlomenými beaty. Vladimir Medvedev aka FlashbackFm, pro mnohé naprosto neznáme jméno, si připravil EP Had My Way, které je tak funky a v pohodě, že to snad už víc ani nejde. Jeho 4 tracky prezentují naprosté synonymum k relaxu, klidu a úsměvu na tváři. Vzpomeňte si na něj, až se budete zase stresovat ve škole či v práci.

Viper presents: Bassrush TOP 10 (AUG 2017)

Viper Recordings – mnozí vědí, co mají očekávat. Pro ty co neznají, tak si poslechněte Bassrush 2.0 Top 10 (August 2017). Kompilace toho nejlepšího, co se urodilo na obou břehách Atlantiku. Najdete zde jména jako Drumsound & Bassline Smith, Brookes Brothers, Cyantific… Hlavním znakem je opět pestrost a variabilita, nejedna se pouze o neuro ani o liquid je to zde parádně vyvážené. Zkrátka poslechněte si to sami.









Consistency Of Error LP – Inward, Hanzo & Randie

Naprostou destrukci všech soundsystemu zapříčinil poslech nového LP italského tria Inward, Hanzo & Randie. Consistency Of Error LP obsahuje 10 nadupaných neuro tracků, které spatřily temnotu světa na labelu C4C Recordings. A právě toto LP raketově vystřelilo povědomí o tomto triu směrem do světa a nachystalo tak velmi světlou budoucnost pro mladíky z Říma Annibale Siconolfi, Valerio Arcesi, Randie De La Cruz.

Activation EP – oneBYone

Druhou zastávkou po zemích východní Evropy je Bělorusko. Producenti oneBYone, o kterých jste asi nikdy neslyšeli, dokázali už v minulosti, že jim není cizí zabrouzdat do různých stylu elektronické hudby. Jejich procházka nyní směřuje po pořádně adrenalinové horské cestě plné překážek za zvuku těžkých basů z hromů odrážejících se o ostré horské štíty. Activation EP doufám brzy bude znít i u nás v ČR až si místní Djs začnou všímat, že existuje i něco jiného něž RAM či Eatbrain.

Into The Darkness EP – Tobax

Pořídíme si víza a jsme v Samaře, tajemném ruském městě odkud pochází Aleksei Strokov aka Tobax. Zde také pravděpodobně vzniklo EP Into The Darkness, kde v pořádné temnotě hoří touhou podmanit si svět 5 ultimátně agresivních tracků, které se připojily do rodinky Titan Records. Najdeme zde také spolupráci s jmény jako Kryptomedic, Current Value popřípadě Malux. Naperte si do uší! (Track Pimp Limp doporučuji!)




Quad Damage EP – Paperclip, Dereck

Závěrečnou stanicí naší cesty po východní Evropě je Moskva. Dámy a pánové připravte se na další vám neznámá jména. Jsou tady Paperclip a Dereck. Týpci z Paperfunk Recordings vzali věci do svých rukou a zasílají zásilku plnou vysoce explozivního materiálu. Quad Damage EP svými čtyřmi tracky odpálí kdejaký dead limit stereotyp do stratosféry.

Nenechte si ujít!

Rozhodně si nenechte ujít i těchto 13 vybraných tracků seřazených v tomto playlistu. Určitě jste na většinu z nich jen tak někde nenarazili a byla by škoda to jen tak minout. Tak brzy u dalších dílů na viděnou i na počtenou 🙂

 

 

 

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.