Red Bull 3Style

Red Bull 3Style – kdo a co na nás čeká?

Určitě už jste slyšeli o Red Bull 3Style, která se koná již po osmé. Letos se poprvé podařilo dostat soutěž do ČR a díky tomu se letos čeští DJs nemusí snažit o “divokou kartu”.

Kvalifikační fáze se bude konat v Lucerna Music Baru dne 21. září. Posléze se finále bude konat v Krakowě. Nejde o to zahrát nejlepší set, ale jde hlavně o to. aby DJ za pouhých 15 minut ohromil publikum setem, který se skládá nejméně ze tří žánrů, práci s PC, mixem, přehrávačem a hlavně svým výstupem a propojením s publikem. Celou akci bude moderovat DJ Vec a mini koncert si tam užijí Indy & Wich. Samozřejmě co by to bylo za párty bez afterparty. Tu rozjede DJ Czech a završí tak celou kvalifikační fázi. Jste nedočkaví a stále nevíte kdo si na téhle super akci zahraje? Kdo má možnost ukázat, že i češi to umí parádně rozbalit na stagi? Kdo si zabojuje o královský titul? Tak tady je máme :

  • DJ Roxtar
  • DJ Friky
  • DJ Flux
  • DJ Lowa
  • DJ Australan
  • DJ Ondrash

Máte zde svého favorita? Určitě nám do komentářů napište váš tip, kdo se probojuje až do finále. Tajemstvím spíš zůstává porota, jenž musí vybrat posléze jednoho vítěze.
V porotě zasedá vítěz předloňského světového finále Eskei83 a za českou stranu DJ Wich. Třetí porotce ještě stále není oznámen.

Na set od Eskei83 se pak můžete podívat zde:

Věděli jste, že prvotní záměr soutěže byl propojení různých světových kultur světa DJ, kde by se lidé měli navzájem od sebe učit a rozvíjet svůj talent a schopnosti?

Foto: redbull3style.com
OneZoo Veterinar

Všichni noví “veterináři” naši OneZoo Music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.