Top 5

Top 5 skladeb týdne – 32/2017

Další na releasy bohatý týden je za námi a my pro vás opět máme nachystáno každotýdenní Top 5!

Top 5  32. týdne 2017

HI-LO & Alok – Alien Technology

Při spojení Olivera Heldense a brazilského Aloka, jehož tracky slyšíme toto léto v každém rádiu, byste možná očekávali nějakou komerční houseovku. Pánove však překvapili a přinesli track, který by v pohodě zapadl i do kdejakého techno setu!

 

Norman Doray – Somethin’ About

Norman Doray je po týdnu opět zpět! Minulý týden jsme si představili novou verzi jeho 9 let staré kolaborace s Antoinem Clamaranem, nyní však přichází solo se zcela novou tvorbou. “Something About” dokonale vystihuje termín “french touch”, jelikož z tracku přímo sálá slunce a pozitivní energie.

 

Arias – Elephant

Ve Francii ještě zůstaneme. Progresivní mág Arias se po delší době vrací na Size Records s trackem “Elephant”. Arias je známý tím, že se i po letech drží svého soundu i své kvality a jeho nový release je jen dalším důkazem.

 

Third Party, Pete K & Cory Lasser – Like This

Pokud vám progressive v dnešní době chybí, potěší vás i tento track. Third Party tentokrát trochu tvrději s trackem, který jim před lety poslal Pete K jako demo. Stačilo doladit pár detailů a banger je na světě!

 

Danny Howard – Extra Trippy

Posledním zástupcem je tento týden hvězda BBC Radio 1, Danny Howard. Ten čím dál více směřuje k undergroundové muzice a díky tomu se nyní dostal na věhlasný label Toolroom. Nové EP nabízí tech house v jeho nejlepší podobě.

 
Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.