D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – červenec 2017

Je za námi půlka prázdnin a většina festivalů také, ale DnB naštěstí žije dál. Venku už je pořádné horko, ale my podíváme se na to, co rozehřívalo parkety klubů nebo tvořilo žhnoucí peklo v kotlech festivalů.
Poslechněte si nové EP od Smooth či anglického dua Mind Vortex. Konec července je také ve znamení festivalu, na který se sjíždí celý DnB svět – Let It Roll a právě na něj se chystá i celá banda Eatbrain a Titan, kteří se vás budou snažit svými upoutávkami upoutat k jejich diktátu na stagích.

Smooth – Ressurection EP

Slovinský producent Smooth po roce vydává další EP, které disponuje čtveřicí bombastických tracků vydaných trochu nečekané na RAM Records. Nebudu tajit, že Smooth je již dlouho jedním z mých nejoblíbenějších producentů. Je to muzikant, který dokáže vytvořit explozi energie a zároveň do toho vnést naprosto pohodovou atmosféru a v tomto duchu se nese celé EP. 2x Explozivní nálož v podobě Trajectory a Device a 2x naprosto pohodové tracky Disco a My Feelings. Rozhodně si nenechte ujít!




 

Eatbrain Goes To Let It Roll

Co by to bylo za LiR, kdyby tam nebyla banda šílenců z Eatbrain Recordings. Synergy, Malux, Zombie Cats, Mob Tactics, Chris.Su, všichni natěšení až tyhle tracku budou dávat vibrace po celém těle tisícům jejich fanoušku pod stagi. EP obsahuje celkem 5 hodně neuro tracků, na které se můžete těšit už v sobotu 5. 8. Na Madhouse stagi na Let It Roll

 

Titan Goes To Let It Roll 

Zahanbit se nenechají ani svěřenci snad nejlepšího DnB kouzelníka ze mixema – A.M.C. Šest nadupaných šíleností v  této kompilaci si pro vás připravili jména jako Cruk, The Clamps, AKOV, Disprove… Do péče titánu se můžete nechat svěřit v pátek 4. 8. Na Underworld stagi.

Transformation EP

Spolužáci z dávných dob Laurie Carroll a Stefan Anfield dělají zlomené beaty již nějaký ten pátek. Nechte se proto transformovat do světa těchto dvou party šílenců. Celkem čtyři tracky vydané na RAM Records jsou připraveny s vámi pěkně zacloumat.



Decypher/Conversion

Anglie a Rakousko spojili své síly aneb kolaborace Kasra & Mefjus nese své ovoce. Dva mohutné bitevníky Conversion a Decypher se nyní plaví na vodách DnB. Postaveny v dílnách Critical Records jsou připraveny se doplavit až k vám domů a rychlostí 175 BPM na vás metat kicky z mohutných děl. Prostě Drum And Bass, jak se sluší a patří.

Doufám, že po poslechu již nesedíte na svém místě a soundsystem, ať už máte jakýkoliv, vám pořádně skáče po pokoji. Loučím se s vámi, užijte si a přežijte zdárně Let It Roll a pořádně prochillujte zbytek prázdnin.

 

 

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.