Aless & Trick or Threat – Sami sebou

Trick or Threat a Aless. Dvě jména symbolizující nejnovější spojení česko-slovenské hudební scény při práci na společném projektu. Česká elektronika a slovenský rap se setkávají na tříminutové intenzivni dávce letní atmosféry.

Trick Or Threat

Trojčlenný producentský tým Trick or Threat se po úspěchu předchozího singlu s Elis Mraz rozhodl pokračovat ve stejném trendu a opět se pouští do spolupráce s fantastickou vokalistkou. Text tentokrát napsala a nazpívala princezna slovenského rappu, nejtvrdší holka ve hře, Aless. I když právě oslavila teprve osmnácté narozeniny, má světu co říct. 18 pro Aless není jen číslo, ale taky název jejího, v pořadí už druhého autorského alba, se kterým vtrhla na česko-slovenskou rapovou scénu.

Aless v novém tracku s Trick or Threat ukazuje, že není jen rapperka, ale taky skvělá zpěvačka. Vychillovanému tracku dává svým hlasem tu pravou letní něhu a vibe. Ten element, který ti řekne “dej si drink a nohy na stůl”. Ve společné režii Trick or Threat a Aless byl také videoklip, který s trackem sdílí jednu jasnou zprávu: “Shoďme masky, je tu léto”.

Sound track je opět inspirován světovými trendy, lehkými vokálovými samply a důraznou basovou linkou. V pořadí čtvrtý singl míří nejen na letní open air parkety, ale taky do éteru rádií, televizí a vašich playlistů.

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.