Avicii

Avicii hlásí návrat? Jeho třetí album je na spadnutí!

Avicii se vrací na scénu? O návrat k live vystupování se nejspíše jednat nebude. Už brzy se ale dočkáme nového alba, jehož tracklist ukázal světu na Instagramu.

Avicii – Návrat? Kdepak, “jen” třetí album

Ačkoliv fanoušci stihli celou situaci zveličit, tak se opravdu nejedná o návrat k live vystupování. Avicii sice skončil s vystupováním, ale s tvořením elektronické hudby rozhodně ne.
Pokud sledujete tuto švédskou star na sociálních sítích, tak jste si museli všimnout, že poslední dobou hodně cestuje. Cestování po světě ho očividně velmi naplňuje a mezi jeho posty na instagramu se dal najít i náznak toho, že můžeme novou hudbu očekávat již velmi brzy.

Chytré použití hashtagů známe z každodenního světa. Avicii je v jednom z příspěvků šikovně použil k tomu, aby ohlásili jména nových tracků. Tedy, alespoň několika.
“Without You”, “Friend of Mine”, “Lonely Together”, “Ride Away”, “You Be Love”, “What Would I Change it To”. A to jsou pochopitelně jen některé skladby z celého alba.
Tim se za poslední dobu hodně věnoval své studiové práci, nejen na albu, ale také na upgradu nového studia v Toskánsku v malebné Itálii. Každopádně náznaky nového alba se objevují už od prosince 2016 (viz článek od Alexe).

Tim Bergling se možná již za mixem neobjeví, ale jeho hudba rozhodně bude nadále bavit celý svět. Ať už to budou novinky či staré hity.
Znatelný je také fakt, že Avicii od ukončení své DJské kariéry prošel příjemnou změnou a rozhodně působí mnohem zdravějším a spokojenějším dojmem.

 

 

zdroj: weraveyou.com
photo by: inthemix.junkee.com/
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.