Top 5

Top 5 skladeb týdne – 25/2017

Je tady první letní Top 5 podle astronomického kalendáře! Tracky tomu rozhodně odpovídají, takže si určitě najdete něco k osvěžení letních playlistů!

Top 5 25. týdne 2017

Provenzano & Federico Scavo – Folegandros

Track, který Kryder a další hráli skoro rok ve všech setech je konečně venku! Italská dvojice nám naservírovala letní latino pohodovku, která byla pro label “Cartel” jako stvořená!

 

Sander van Doorn – Mant Array

I přes to, že Sander nedávno obnovil svůj pseudonym Purple Haze, pokračuje v podobném stylu i pod vlastním jménem. “Mant Array” je čistě progresivní záležitost, na které můžeme vidět Sanderův posun zpět do starých kolejí.

 

Thomas Gold – The Chant

Další posun do starých kolejí vidíme i zde. Thomas Gold byl kdysi král progressive housu, vydávající mimo jiné i na Axtone. Pak ale začal experimentovat a prošel si érou big roomu i future bassu. S novým trackem “The Chant” si ale zavzpomínal na staré dobré časy a přinesl perfektní progressive záležitost s tech prvky a skvělým smyčcovým breakdownem.

 

Clean Bandit feat. Zara Larsson – Symphony (CYA Remix)

“Symphony” je jeden z adeptů na hit léta. Originál slyšíme z rádií několikrát denně. Proto na sebe taneční remixy nenechaly dlouho čekat a přišly s docela silným arsenálem, kde nechybí třeba Dash Berlin a R3hab. Nejvíce z nich však vystupuje remix od záhadných roducentů CYA. Ti přinesli atmosféru za kterou by se nestyděl ani Eric Prydz. Zároveň však do ní perfektně zakomponovali mainstreamové smyčce a vokály od Clean Bandit/Zarry Larsson.

 

Tom Swoon – Shingaling

Polský producent Tom Swoon se už po několikáté vrací ke Spinnin’ Records a opět s další předělávkou. Tentokrát už milionkrát samplovaný track zvaný “Shingaling”. Tom mu však dal svěží kabát, který se neztratí jak v housovějším, tak v mainstreamovém setu.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.