Unicef

DJ Mag uzavřel partnerství s UNICEF

Toto poměrně netradiční spojení však má sloužit velmi ušlechtilému účelu, jak už je u UNICEF zvykem.

Těžko uvěřit, že už je to téměř rok, kdy byl Martin Garrix korunován králem ankety DJ Mag Top 100 DJs pro rok 2016. Zanedlouho bude opět spuštěno hlasování pro rok 2017 a DJ Mag včera přišel s velmi zajímavým oznámením, když pro tento rok oznámil své partnerství s organizací UNICEF. Cílem DJ Magu pak je osvětlit palčivý problém soudobé společnosti, který fanoušci taneční hudby až tak často nevnímají.

UNICEF je humanitární organizace financovaná OSN a zaměřující se zejména na pomoc ženám a dětem v rozvojových zemích. Jejich cílem je zejména pomoc dětem, kterým tato organizace poskytuje vakcíny, vzdělání a ochranu.

Catherine Cottrel, zástupkyně ředitele britského UNICEFu ke spolupráci řekla:

“Chtěli bychom DJ Magu poděkovat za podporu UNICEFu prostřednictvím ankety Top 100 DJs 2017. Peníze vybrané díky spolupráci s touto stálicí v kalendáři všech fanoušků taneční hudby budou mít velký dopad na životy dětí po celém světě. Dary čtenářů DJ Magu pomohou UNICEFu pokračovat v ochraně dětí a pomohou změnit jejich životy. S vaší pomocí dokážeme udělat svět pro děti bezpečnější.”

Hlasování pro letošní ročník bude spuštěno již 5. července a potrvá až do 13. září. Zde si pak můžete přečíst původní tiskové prohlášení DJ Magu.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.