Top 5

Top 5 skladeb týdne – 23/2017

V dnešní Top 5 nás čeká letní groove, tradiční electro house, tribalní tech house, trancově laděný progressive a taky velmi významný release pro OneZoo. Tak nezdržovat a jdeme na to!

Top 5 23. týdne 2017

NEW_ID – Falling

New_ID se vrací na Flamingo Records a přináší track, který už v setech hrál skoro rok. Perfektní letní věc s chytlavými vokály přináší typický NEW_ID zvuk a je připravena ovládnout všechny festivaly!

 

Nicky Romero & John Christian – Iconic

Spolupráce Nicky Romera s velmi talentovaným Johnem Christianem se už jednou vyplatila a po letech to pánové zkouší znova. S trackem se vracíme pár let zpět s melodickým electro housem, kde si nelze nevšimnout inspirací Daft Punk. Tracky tohoto stylu byly už skoro vytlačeny bass housem a dalšími žánry, takže je určitě skvělé ho po nějaké době znovu slyšet.

 

Camelphat – Gypsy King

Neuvěřitelně aktivní britské duo nás zásobuje tracky s neskutečnou kadencí. U Camelphat si však kvantita tracků nevybírá daň na kvalitě. Důkazem je i nové EP “Gypsy King”, která přináší další tři skvělé tech housovky. Titulní skladba jistě stojí za povšimnutí už díky skvělé tribal atmosféře.

 

Dirty South feat. ANIMA! – I Swear (Jason Ross Remix)

Jelikož Dirty South v poslední době razantně změnil styl, potřebuje remixy, aby tracky zapadly i na hlavní stage festivalů. Jeho poslední release u Anjunabeats dostala na starost jeho stálice, Jason Ross. Ten přinesl typický Anjuna zvuk a přiblížil tak track mnohem širšímu publiku.

 

Zahi – Black Mamba

A na závěr si dáme první release pod značkou OneZoo music! Zahi si připravil bigroomový masakr, který nikoho nenechá v klidu. Ke stažení je zcela zdarma, takže by byla opravdu chyba takové nabídky nevyužít. Tohle je však jen začátek, čekejte toho od našeho labelu mnohem více!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.