Madeon

Madeon potvrdil, že momentálně pracuje na nové hudbě

Údajně však máme očekávat něco úplné jiného ve stylu “New Madeon”.

Hugo Pierre Leclercq, známý především pod pseudonymem Madeon, se nejvíce proslavil před necelými 6 lety, když na svém YouTube kanále zveřejnil video s názvem “Pop Culture” – live mashup 39 songů pomocí Novation Launchpadu. Video se stalo hitem a během několika dnů jej vidělo několik milionů lidí. Hudební kariéra mladého Francouze se tak mohla začít naplno rozvíjet.

V úterý Madeon oslavil teprve své 23. narozeniny a na svou Facbookovou stránku přidal příspěvek, ve kterém děkuje všem fanouškům za jejich narozeninová přání. V příspěvku ale také vysvětlil, proč poslední dobou není tolik aktivní na sociálních sítích. Pracuje totiž na nové hudbě.

Madeon napsal: “Nejsem teď tolik aktivní, protože jsem ponořen do tvorby nové hudby”. Vzhledem k tomu, že poslední rok strávil cestováním po světě s Porterem Robinsonem a jejich společnou “Shelter” live show, je pochopitelné, že se teď raději zavírá do studia.

Madeon nicméně přiznal, že jeho nová tvorba nebude podobná jako jeho debutové album “Adventure”, které vyšlo v roce 2015. Dle svých slov však v to, co momentálně vytváří, věří víc, než v cokoliv jiného, co kdy udělal. Sebevědomí a důvěra ve své dílo jsou důležité vlastnosti, jejichž absence může podrážet nohy i těm nejtalentovanějším umělcům. Madeonova slova v tomto ohledu tedy působí velmi slibně, a co víc, podrobnosti ohledně jím chystaných novinek se prý dozvíme již brzy.

Zdroj: weraveyou.com
Photo by: facebook.com/Madeon
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.