Eric Prydz

Eric Prydz – nový label a návrat pseuda Tonja Holma

Vypadá to, že Eric Prydz má trochu nabitý program. Nejen, že znovu spustil EPIC radio a čeká ho teď obrovská show EPIC 5.0. Nově si k tomu všemu přidal vlastní label a obnovu “zapomenutého” pseuda – Tonja Holma.

Už tuto sobotu (27-05-2017) bude Eric debutovat svou show EPIC 5.0 a k této příležitosti minulý pátek (19-05-2017) obnovil své EPIC radio (více informací ZDE).

Během vysílání jako vždy Prydz uvolnil do světa pár nevydaných novinek a remixů. Hlavně se objevil Pryda remix na klasiku, kterou složil pod svým dalším pseudem Cirez D, a to “On Off”. Ano, taky si říkám něco o rozdvojené osobnosti. Druhé překvapení byl i debut tracku “Feel” od Cristopha se kterým poslední dobou dost spolupracuje.

Včera (24-05-2017) Eric Prydz zveřejnil na svém facebookovém profilu, že právě “Feel” bude první release na novém labelu “Pryda Presents”. Na konci tohohle postu se ale objevilo ještě něco, co některé překvapilo, ale zbytek to přehlédnul nebo spíše nevnímal.
“Second release planned for Pryda Presents is Tonja Holma… ” přesně v téhle části totiž Eric vlastně prozradil, že obnovuje své nepříliš známé pseudo “Tonja Holma”, a zároveň pod tímto jménem bude zveřejněn druhý release na novém labelu.

Eric Prydz a jeho svatá trojice

Z Ericovy “svaté trojice” uměleckých pseudonymů, ve které jsou Pryda (progressive), Cirez D (techno) a Eric Prydz (komerčnější tracky), by se tak mohla stát čtveřice. Každopádně pokud by se pod pseudem Tonja Holma nedařilo, tak jich má k obnovení ještě minimálně šest. Možná se časem objeví na labelu “Pryda Presents” i jména jako Fiol Lasse nebo Sheridan. Tak jako tak, už se všichni těšíme na první oficiálně releasnutý track pod jménem Tonja Holma.

A tady už máte menší ukázku na co se přibližně můžeme těšit:

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.