Top 5

Top 5 skladeb týdne – 19/2017

Je tady přehled toho nejzajímavějšího za uplynulý týden. Opět je zde výběr Top 5 pro každého!

Top 5  19. týdne 2017

Van Halen – Jump (Audien Remix)

Na tenhle remix osmdesátkového hitu jsme čekali opravdu dlouho. Audien ho ve svých setech hrál pěkných pár let a většina lidí se už smířila s tím, že jde jen o exkluzivitu pro jeho sety. V pátek ale všechny šokoval umístěním tracku zdarma na svůj soundcloud. Audien vzal legendární melodii a pouze ji upravil do progressive podoby, ale to úplně stačilo ke skvělému výsledku.

 

Axwell Λ Ingrosso – Renegade

Už jsme vás informovali o připravovaném EP tohoto známého dua. První singl přináší typické AxIng synťáky, ovšem v mnohem pohodovějším tempu, než jsme zvyklí. Vokály obstaral dvorní zpěvák projektu Salem al Fakir. Jako první vlaštovka rozhodně slušné a věřím, že vás všechny navnadí na vydání celého EP příští středu.

 

Highly Sedated – Make Love (CYA Remix)

Skupina Highly Sedated loni naštvala spoustu příznivců Size Records, protože na labelu kromě jejich tvorby skoro nic nevycházelo. Size je opět ve starých kolejích, což ovšem neznamená, že na Highly Sedated zapomněli. Jejich loňský počin “Make Love” vychází v remixu od záhadných CYA, kteří hodně zajímavé vokály převedli do temné podoby bazírující na pomezí tech a progressive housu.

 

Nora en Pure – Waves

Sympatická Nora en Pure je jednou ze stálic labelu Enormous Tunes a u něj vychází i její nejnovější singl. Zvukově je to přesně to, na co jsme od ni zvyklí. Groovy, ale pohodové rytmy s piánem, ideální na pláž.

 

Alpha 9 – Higher Place

Arty to se svým obnoveným trancovým projektem myslí opravdu vážně a chrlí jeden track a remix za druhým, aby měl dost nového materiálu pro své sety. Nejnovější počin přichází na labelu Armind a jedná se o typickou Alpha 9 záležitost. Melodický progressive/trancový track s emocionálním breakem.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.