Zhrzený Clubber

Zhrzený Clubber: Textilní průmysl v ČR hlásí rekordní obrat! Díky mladým DJům.

Ministerstvo průmyslu České Republiky hlásí rekordní obraty co se do počtu prodaného textilu týče. Můžou za to mladí talentovaní DJové.

Po přemnožení švábů či hromadného úbytku včel se Česká republika potýká s novým problémem. Ještě před pár lety to byl ohrožený druh, dnes jeho přemnožení způsobuje značné škody napříč celému průmyslu a způsobuje hromadné škody. Jedná se o zvláštní druh šlechtěných šimpanzů, který se odborně nazývá “mladí talentovaní DJové”. Na první pohled se neliší od běžných teenagerů. Jejich kůže je dokonce pokryta akné i na místech kde současní teenageři akné nemívají. Na rozdíl od nich mají ale určitou schopnost vylučovat nezměrné množství textílií jako jsou trika, kšiltovky, klíčenky, boty nebo třeba zapalovače! To samozřejmě nebezpečně ovlivňuje veškerý průmysl v ČR a drasticky rozmělňuje ukazatele HDP.

“Museli jsme začít prodávat Oktávku bez zadních dveří a místo vyhřívaných sedaček tam dáváme plastové kýble. Ještě že jsou češi takové šetřivé kundy, že jim to nevadí a jsou rádi, že ušetří pár korun. U němců je to horší, museli jsme jim dát možnost si objednat alespoň přední stěrače” – říká Jozef Ojebto tiskový mluvčí Škunda Motors s.r.o.

Mladí talentovaní DJové ovlivňují nebezpečně celou generaci teenagerů. Nutí je přebytečný textil odkupovat a velice vlivně jim vysvětlují co s nově nabytými věcmi dělat. Jdou na to velice chytře pomocí hashtagů jako třeba #nostonahlavě tak radí lidem kam přesně si mají pořízený oděv umístit.

“Je to chytré, běžně se potýkáme s problémy, kdy si slečny vrazí naše tenisky do prdele, protože neví, že je to obuv a né sexuální pomůcka, máme se od kluků hodně co učit” – Jindřích Šestý, vedoucí Mike Sports Česká republika.

Jelikož Česká vláda neví co s volným časem, svolala k tomuto tématu několikerá zasedání. Ministr financí Andrew Bubiš bude takzvaný merchandising (jak se tento problém nazývá latinsky) rozdávat místo koblih. Prezident Miloš přemýšlí, že to zkusí u sebe na Vysočině destilovat.

Tak či tak se musí podniknout silné protiopatření, jinak Česká Republika čelí vážné krizi.

foto zdroj: Kevin & Perry Go Large
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.