D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – duben 2017

Zdravím všechny čtenáře a vyznavače kultu zlomených beatů. Doufám, že jste chlapi, pořádně namlátili na Velikonoce všem slečnám, dámám, zkrátka něžnému pohlaví, aby na ně každá nemoc byla krátká a ony vám na oplátku, vypálily bacily z krku nějakou tou pálenkou.
Pokud vám to nestačilo, tak to, co nám nadělili producenti z celého světa za měsíc duben vám rozhodně “vykope” všechny nemoci z těla.

InsideInfo LP

Největší nadílku pro nás nachystal hned na začátku dubna InsideInfo. Až z Anglie nám přes Viper Recordings poslal krásných 14 kraslic zabalených v albu INSIDEINFO LP [VPRLP017]. Paul nám tím předvedl svou producentskou jedinečnost a různorodost. Nenajdeme tam jen pořádné nakopáváky, ale i pěkně “trippy” tracky a také nechybí spolupráce s vokalisty jako Miss Trouble nebo Tasha Baxter. Těšte se, jak se Vám třeba 2Minds bude na akcích zarývat až pod kůži.

 

Redpill – Machines In Men Out EP

Další pořádnou “nakopávačku” vyslal do světa prozatím docela neznámý producent z Francie říkající si Redpill. Rémi Jorquera začal lámat beaty někdy v létě 2016 a stihl vydat už 3 EP.  Poslední z nich vyšlo na labelu Neurofunkgrid Recordings a je zase o něco větší bomba než ty předchozí. Z EP Machines In Men Out se doslova derou ven 4 pompézně agresivní tracky, které vám zaručí že o Redpill ještě určitě uslyšíte.

 

Forbidden Society – Destruction Funk EP

Do třetice míříme do našich luhů a hájů, neboť je vždy povinností podpořit výbornou práci českých producentů. Jedno takové EP vyprodukoval kurátor české temné strany síly Jindra Brejcha aka Forbidden Society. Jeho Destruction Funk EP se tak stává dalším EP v pořadí, které si můžete nechat zahrát při cestě do pekla. 4 tracky s naprosto typickým “FS soundem”, ze kterého číší, že si Jindra dal záležet, aby bylo poznat čí je to práce.  Už teď se těším, až to bude hezky drtit lidi 8. 7. na Forbidden Society Recordings Label Night na Beats For Love 2017.

Keeno – Music For Orchestra

A aby to nebylo pořád jen o drcení lidí na party a vyvolávání démonů, je zde anglický producent Keeno a jeho famozní Music For Orchestra. Čtyři hezkou atmosférou oplývající tracky, kde se střetává klasická hudba a nám dobře známý Drum and Bass, vydal na labelu Medschool, což je odnož Hospital Records. Celé to dohromady tvoří hodnotné umělecké dílo, které rozhodně stojí za to si poslechnout.

“Music for Orchestra: Drums & Bass is a collection of tunes inspired by my recent move to Bristol. I finally have a dedicated space to be creative and it’s really transformed my music. I feel really proud of this bunch of tunes – they reflect my full range of classical styles and go off on the dancefloor. Thank you and enjoy!” – Keeno

 

Sigma – Life (Remixes) EP

A nakonec si dáme trošku komerčnější záležitost. Koukneme na Sigma Life (Remixes) EP. Máme zde 6 remixu od producentů jako Calyx and Tebee nebo The Prototypes, i nějaký ten Jump – up či Dubstep. Můžu Vás ujistit, že některé z remixů tohoto EP uslyšíte někde na party.

 

Ostatní

Minulý měsíc byl opravdu nabitý a bylo z čeho vybírat. Některé zajímavé tracky máte zde v playlistu:

 

Závěrečné okénko do hlubin historie

Letos v dubnu nám oslavil 13. narozeniny track, který mají na starosti naprosto legendární producenti. Tyhle tóny a melodie prostě nikdy nezestárnou.

 

Zároveň nám 10 let oslavilo album Universal Truth anglických Matrix & Futurebound. A to si rozhodně připomeňte neboť je to dle mého názoru prozatím jejich nejlepší dílo.

Tak to je z druhého dílu D’n’Bulletin všechno. Už teď se můžete těšit na další – “květnové” vydání.

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.