Top 5

Top 5 skladeb týdne – 17/2017

Je tu čas si shrnout to nejlepší za minulý týden. Tentokrát se s kvalitními tracky roztrhl pytel! Další díl Top 5 startuje!

Top 5  17. týdne 2017

Kryder & Roland Clark – Unity (Sensation Chile Anthem 2017)

Kryder na letošní Sensation Chile nejen vystoupil, ale měl i tu čest složit její oficiální hymnu. Kombinace tech a tribal rytmů s vokálem legendárního Rolanda Clarka funguje skvěle a už je teď jasné, že ho hodně uslyšíme, i když Sensation je už za námi.

 

Sander van Doorn – The Rhythm

Vokál z tracku “My Beat” od Blaze byl od roku 1998 použít už milionkrát, ale málo která předělávka byla něčím zajímavá. Sanderovi se však povedlo vokál umíchat do perfektní tech podoby, která už zaujala čestné místo v mém playlistu!

 

WILL K x Sebjak – Kumasi

Sebjak nám přináší už druhou kolaboraci s mladíkem Will K, která perfektně navazuje na předchozí track. Track navíc dá vzpomenout na letitý track “Valodja” od Steve Angella, díky využití podobného trumpetového samplu.

 

Sunnery James & Ryan Marciano feat. Clara Mae – The One That Got Away (Mednas Remix)

Originál tohoto tracku byl prvním releasem na labelu “Sono”, který založili samotní Sunnery a Ryan. Bylo to docela zklamání, protože místo tribalního nářezu, jak jsme od nich zvyklí, jsme dostali nudný tropical track. Nyní však vyšel remixový balík, který tracku docela napravil reputaci a přináší čtyři remixy ve čtyřech žánrech. Nejzajímavější je house remix od Mednase.

 

Green Velvet & Detlef – Freak It

Legenda techna a housu Green Velvet přichází už s druhým kolaboračním EP s producentem Detlef. Na něm se nachází hodně zajímavý groovy track “Freak It”. Ten přináší oldschoolový sound, rapový sampl a hodně jedinečnou atmosféru.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.