Zhrzený Clubber

Zhrzený Clubber: Nové velikosti kondomů pro EDM DJs

Startujeme pro vás novou rubriku, která vás bude hodně bavit. Články plné fikce, ironie, a satiry, o tom bude rubrika “Zhrzený Clubber”. Začneme pěkně zostra a představíme si novou velikost kondomů pro mainstream DJs.

Jeden z vedoucích výrobců kondomů Durex se nechal slyšet, že jsou jejich klasické kondomy příliš veliké pro mainstreamové EDM DJs. To se brzy změní!

Velikost kondomů pro mainstream EDM DJs

Nadále bylo zjištěno, že během roku 2017 spustí tento výrobce testy na novou “extra malou” velikost kondomů, zaměřených na EDM trh.
Mainstream EDM DJs – obecně bráni jako nejpomalejší článek evoluce DJského druhu se účastnili různých testů. Tyto zkoušky probíhaly během dlouhého plánování výzkumu za posledních 36 měsíců. Týmy vědců se tímto výzkumem snaží zabránit dalšímu rozmnožování této zpomalené rasy.

Zatímco testované subjekty neměly žádný problém s tím aby na sobě použili různá dilda, či si vzali nějaké prášky, tak bohužel vznikl problém při zkouškách se správným používáním tzv. “jogu” na playerech. Tato část testů bohužel ještě není dokončená, jelikož subjekty stále nevědí jak se správně s tímto nástrojem zachází.

Jeden z těchto subjektů (který zůstane anonymní, kvůli citlivé charakteristice tohoto testu) dokonce nacpal svůj kondom dortovou náplní a poté se s tímto kondomem po několik sekund miloval.
“Zdál se být naprosto nevyveden z míry našimi výbuchy smíchu,” doplnil Hans Solo, vedoucí vědec dané společnosti. “Prostě tam nacpal tu dortovou náplň a ještě se nás ptal, jestli toho nemáme více!”

Objevily se taktéž zprávy o tom, že Durex plánuje spuštění lubrikantů zaměřených na stejnou cílovou skupinu, aby doplnění kondomů bylo úplné. Lubrikanty by dokonce měly být s příchutí, a to levné vodky, desetikorunového pomerančového džusu nebo energeťáku blíže nespecifikovaného jména.

“Ano, jsme velmi nadšeni těmito novými velikostmi. Naše pocity sdílí i tisíce promotérů po celém světě. Proč? S kým jiným pravidelně mainstream DJs vymrdávají pokaždé, když si řeknou o svou navýšenou cenu.”

zdroj: wunderground.com
foto zdroj: Kevin & Perry Go Large
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.