Majalese

Vyhraj DJ Battle a zahraj si na Majálese Ostrava 2017!

Jedinečná soutěž o nejlepšího studentského DJ je zpět! Souboj, ve kterém budou hlavními zbraněmi rytmy a beaty se uskuteční 19. dubna. Zvítězí jen ten nejlepší a nejtalentovanější DJ.

Jedinečná soutěž o nejlepšího studentského DJ je zpět! Souboj, ve kterém budou hlavními zbraněmi rytmy a beaty se uskuteční 19. dubna. Zvítězí jen ten nejlepší a nejtalentovanější DJ. Můžeš jím být právě TY! Vítěz zavítá na Majáles Ostrava, kde vystoupí na Red Bull Saurusovi, dostane vstupenku do Red Bull Saurus zóny a nemine ho ani odměna v podobě Red Bull lodě!

17814230_659331447600980_3310478446675363678_o

Co pro to musíš udělat?
Přihlaš se do bitky (uzávěrka přihlášek je neděle 16.4.):
Na email registrace@majalesostrava.cz pošli odkaz na svůj set v délce alespoň 15 min (neměl by být starší více jak půl roku). Nezapomeň uvést, jak jsi set míchal a z jaké techniky hraješ. Do předmětu emailu uveď “DJ’s battle” a připoj: Jméno a příjmení, Věk, Školu+fakultu, DJ nickname, Hudební styl (který hraješ), Krátké bio? (jak dlouho hraješ, kde, zkušenosti…), Kontaktní údaje (mobil, email + případně tvou FB page)

Pravidla soutěže:
– Sety musí být nahrané na konzoli/přehrávačích/gramofonech
– Nesmí být starší více jak půl roku
– Musí mít alespoň 15 minut
– Uveďte DJ techniku, kterou jste použili
– Můžeš poslat jen jeden set.
– Djs, kteří postoupí do Vrtule, musí mít zajištěnu vlastní techniku k hudební produkci (konzoli, přehrávače + mix)
– Pořadatel si vyhrazuje právo vyřadit soutěžící, kteří se dopustí jakéhokoliv podvodného či neetického jednání (např. Cizí set budou vydávat za svůj.)

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.