Top 5

Top 5 skladeb týdne – 14/2017

Opět je tady začátek nového týdne, takže je potřeba si shrnout ten minulý, minimálně co se nové hudby týče. Opět jsme to měli docela nabité, takže si to jdeme hezky zrekapitulovat Top 5.

Top 5  14. týdne 2017

Tom Staar, Rob & Jack – Sunshine

Tom Staar, který nás mimochodem čeká na letošním ročníku festivalu Beats for Love, se tentokrát spojil s mladou dvojicí Rob & Jack, aby nám přinesli track “Sunshine”, jehož název k popisu úplně stačí. Track hodně připomíná například starou tvorbu Axwella a na letních festivalech bude perfektně zaujímat své místo zejména při západech a východech slunce.

D.O.D – Satisfy

D.O.D to poslední dobou rozjíždí ve velkém a po nedávném releasu na Axtonu, který byl jedním z nejhranějších tracků letošního WMC, přichází s novinkou u Size records! “Satisfy” je opět track, na kterém hned poznáte, od koho pochází. D.O.D opět ukázal, že i big room se dá dělat zajímavě a nápaditě.

Stardust – Music Sounds Better With You (Eden Prince Bootleg)

Eden Prince se před časem rozhodl vydat trilogii předělávek legendárních tanečních hitů. Po “Mermaids of Bahia” od Basement Jaxx a “My Feeling” od Junior Jacka přichází ta největší legenda. “Music Sounds Better With You” asi netřeba představovat, ale Prince mu dodal opravdu skvělý moderní kabát, který byl udělán s největším respektem k originálu.

Watermat feat. Kelli-Leigh – Won’t Stop 

Watermat se před lety proslavil trackem “Bullit”, který často slýcháme do dnes, ale nyní přišel s trackem, který je možná ještě chytlavější. Povedené vokály, chytlavá melodie a pohodové tempo je recept, který jen málokdy selže.

Estiva – Space Dust

A top pětku ukončíme dalším vystupujícím na letošních Beats for Love. Estiva už prozkoumal spoustu vod, ať už čistě trance, nebo groovy a bigroomové zvuky a nyní vstupuje do další řeky. Na svém novém EP představuje dva čistě progresivní tracky, které jeho tvorbu opět posunou k nové skupině posluchačů.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.