TWO DESTINIES

Mejsi & Lady A startují projekt TWO DESTINIES

Někdy panuje mezi DJs rivalita, někdy zase obrovské přátelství. I na české scéně se občas dočkáme různých projektů a tentokrát se spojili dvě DJanes jakožto TWO DESTINIES!

TWO DESTINIES

2 DJanes. Jedna, která se soustředí jak na DJing tak i svou produkci pod aliasem Dizzko Bizkit a ze svého studia valí kvalitní tracky. Druhá patří ke nejkrásnějším ženám, které se objevují za mixpultem a má za sebou spoustu eventů po boku světových jmen.
Obě dvě jsou rezidentkami pražského klubu Retro Music Hall.
Obě dvě mají na svém kontě spousty odehraných akcí se zvučnými jmény například W&W, VINAI, Jewelz & Sparks, Firebeatz, Sandern Van Doorn, Oliver Heldens a mnoho dalších.

Mejsi vs. Lady A

Jedná se o jedinečné spojení Mejsi & Lady A.
Nejspíše každý, kdo byl někdy v “Retru” někdy slyšel Mejsi v plné ráži svých setů. V dnešní době se bohužel příliš nelpí na příběh v setu, ale tahle holka rozhodně ví jak správně naložit a zároveň je její výběr tracků na 1*.
Lady A nejen že vypadá skvěle za mixem, ale nandavá tomu, až člověk někdy užasle kroutí hlavou. Spojení těchto dvou slečen za pultem bude něco monstrózního!
Holky už spolu nejednou hrály, nicméně o myšlence, vytvořit DJské duo, uvažovaly již několik let. Nyní se rozhodly, že zrealizují projekt s názvem TWO DESTINIES. V jejich energetických setech uslyšíte převážně groove s prvky techsoundu a nebojí se pohrát si i s jinými styly.

DSC_0191

Dle nás určitě velmi zajímavé spojení dvou osob, o kterých se povídalo, že mezi nimi panuje poměrně velká rivalita.
Určitě se jedná o vyjímečné spojení a nemůžeme se dočkat prvního vystoupení!
Vyjádření je jasné: Groove or die!

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.