Top 5

Top 5 skladeb týdne – 13/2017

Opět tu je nový týden, což znamená, že si musíme zrekapitulovat ten uplynulý. Poslechněte si 5 tracků, které vám zaručeně ještě více zpříjemní tyto slunečné dny.

Top 5  13. týdne 2017

Klahr – Koto

Klahr je velmi talentovaný mladý producent a jeden z objevů labelu Axtone. Právě tam mu nyní vyšlo čtyřtrackové EP “Dreaming Wild”, kde každý track patří k trochu jinému žánru, všechny také svůj žánr zastupují víc než obstojně. Jako zástupce jsem vybral housový track “Koto”, který asi nejčastěji najde svou cestu do DJ setů.

 

Fatboy Slim – Where U Iz (Chocolate Puma Remix)

Originální verzi, která vyšla nedávno, jsme v top 5 už měli, nyní ale přichází verze, kterou Fatboy hrává ve svých setech častěji. Chocolate Puma přinesli svůj typický acid zvuk a track je tak nyní vhodnější i do energičtějších setů!

 

Axwell Ʌ Ingrosso feat. Kid Ink – I Love You (CID Remix)

Originální track jsme už na OneZoo probírali a my i většina fanoušků se shodla na tom, že i když to byl obstojný popový track, od Axwella a Sebastiana jsme čekali trochu více. CID však tracku dodal to, co mu chybělo a i když nezměnil zase tolik, úplně to stačilo aby tracku dodal více energie a housovější feeling.

Bohužel tenhle remix ještě není uploadnutý na žádné stream službě, takže doporučuji “zapátrat” třeba na edmreleases.net

 

Chris Sadler & Carlo Beta – Underground Flower

I v dalším týdnu tu máme něco z české produkce. Tentokrát housová legenda Chris Sadler a jeho kolaborace s producentem Carlo Beta. “Underground Flower” vychází na labelu Tumbata patřící Antoine Clamaranovi a release obsahuje i remixy z české dílny – od Subgate a Pavla Bidla. Tento track by neměl chybět v koelkci žádného posluchače housu a tech-housu!

 

NEW_ID & Jesse Kiis feat. Anabel – Aftermath 

Talentovaný producent NEW_ID nás tímto trackem dráždil ve svých setech už skoro rok a nyní už ho máme konečně k dispozici díky labelu Flamingo. Perfektní kombinace funky a progressive housu vás nenechá v klidu, navíc už za týden nás čeká ještě VIP verze tohoto tracku.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.