Top 5

Top 5 skladeb týdne – 12/2017

Nastal čas na první jarní Top 5! Většina tracků odpovídá nadcházejícímu období a znějí hodně “prosluněně”, navíc si dneska opět vyberete mezi několika rozdílnými žánry. Tak jdeme na to!

Top 5  12. týdne 2017

Roisto – Come On

Axwellův label Axtone začal loni se sérií “It’s Great!”, která byla určena pro různé dosud neobjevené interprety a zajímavé hudební styly. S trackem “Come On” se tento koncept posouvá ještě dále a “It’s Great!” nyní startuje jako samostatný sublabel! A začátek je to hodně slušný – se skvělým melodickým trackem v dnes ne tak obvyklém zvuku disco housu.

 

Still Young – White Label (Is This Love)

Některé tracky vyjdou krátce po premiéře, a na některé musíme čekat dost dlouho. “White Label” je rozhodně tou druhou záležitostí, jelikož na tento track fanoušci čekali více než rok. Čekání se ale rozhodně vyplatilo, přineslo nám povedenou progressive house záležitost se samplem od legendárního Bob Marleyho.

 

HI-LO – The Answer (Oliver Heldens Edit)

U samplů legendárních songů ještě zůstaneme. Oliver Heldens pod svým nickem HI-Lo už předělal několik starých tracků, například od Fatboye Slima nebo Wildchild, a vypadá to, že hodlá v tomto konceptu pokračovat. Tentokrát si vzal do parády “Music Is the Answer” od Danny Tenaglia a Celedy.  Hodně kuriozní je to, že si track sám zeditoval jako Oliver Helden, že by začátek rozdvojené osobnosti?

 

Adam Beyer VS Pig&Dan – We Are E

Další track potěší fanoušky techna. Dvě těžké váhy tohoto žánru, Adam Beyer a duo Pig&Dan přišly ze čtyřtrackovým EP s názvem “Capsule”, ze kterého nejvíce rozruchu udělala skladba “We Are E”, která se v playlistech mnoha DJů objevovala už pár měsíců. Díky chytlavé melodii a vokálu překročila svoje hranice a  pozornost mu věnují i DJs a posluchači, kteří technu běžně neholdují.

 

Trick or Threat feat. Elis Mraz – Reason (Karl & John Remix)

Je to pár týdnů, kdy české trio Trick or Threat vydali skladbu “Reason”, která je nejen na české poměry hodně povedená. S přicházejícím jarem bylo potřeba track opět trochu připomenout a proto tu je nový remix od ostravského dua Karl & John. Pokud jste fanoušky tropical housu, tento track ve vašem playlistu určitě najde své čestné místo.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.