Z obýváku na Ibizu a k tomu €100.000. I tak může začít kariéra úspěšného DJe!

Senzační story DJ Lollina je jako vystřižené z amerického filmu. Ještě před rokem tenhle čerstvě třicetiletý chlapík mixoval u sebe doma a hrál v zapadlých turínských klubech. Životní zlom ale přišel v podobě přihlášky do soutěže pro všechny talentované DJe BURN Residency.

Po úspěchu v národním kole se Lollino dostal na Ibizu a to byl začátek jeho raketového startu. Prošel sérií workshopů pod vedením osobností, jako jsou Philipp Straub, Dubfire nebo Carl Cox, zahrál si na evropském turné a vybojoval tříměsíční rezidenturu v jednom z největších ibizských klubů. O čtyři měsíce později ale získal to hlavní: celkové vítězství a s ním spojenou výhru €100.000 do další kariéry! Jeho život se teď odehrává na pódiích od Ibizy až po Berlín a je to opravdu jízda!

Burn Residency

“Výhra v BURN Residency mě vystřelila do jiného světa,” hodnotí svůj úspěch Lollino. “Takovou šanci jinde nedostanete. Nesmíte ale čekat, že k vám přijde sama. Musíte se přihlásit – a pak do toho dát maximum!”

Do letošního ročníku BURN Residency se mohou všichni talentovaní DJs přihlásit už jen do konce března. Tak nahraj svůj set a zkus, jestli letošní rok bude patřit právě tobě!

Více informací na www.burn.com.

#BURNResidency

BURN Residency
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.