Earthquake

Hardwell vystoupí na IEM Katowice 2017

Popularizace e-sportů pokračuje, takže koho jiného angažovat, než samotného Hardwella?

Prestižní turnaj ve videohrách nazvaný Intel Extreme Masters se již pátým rokem v řadě vrací do polských Katowic. Konajíc se ve třech nejrozšířenějších turnajových hrách, tj. Counter Strike: Global Offensive, League of Legends a Starcraft 2, jedná se o nejdéle fungující turnaj na světě svého druhu. E-sporty samotné nabývají čím dál tím víc na popularitě a pozvolna se mění z okrajové profese na globální fenomén. Tak například finále turnaje ELeague v CS:GO sledovalo na Twitchi sledovalo živě 1 milion lidí, což bylo do té doby něco nevídaného a pro celou hráčskou komunitu šlo o zlomový okamžik.

Organizátoři IEM Katowice tento rok pozvedli laťku zase o něco výše při svém snažení přivést k e-sportům širší veřejnost a dokázali zabookovat hvězdného Hardwella, který živě vystoupí před finálovým zápasem CS:GO. Ba co víc, Hardwell má co nevidět představit svůj vlastní Twitch kanál, na jehož obsah jsem osobně sám velmi zvědav.

Spojení e-sportů s EDM DJs zdá se býti aktuálním trendem, nedávno jsme vás informovali například o Zeddově vystoupení na mistrovství světa v League of Legends. Samozřejmě se jedná o krok vcelku logický, neboť cílová skupina jak e-sportů, tak Hardwella bude velmi podobná.

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.