Spotify

Spotify a jejich další šílená reklamní kampaň

O tom, že Spotify má docela šílené reklamní kampaně, už ví skoro všichni, ale tentokrát zašli ještě dál než minule.

O nezvyklých reklamních kampaních Spotify jsme vás už párkrát informovali, například jejich billboardy s podivnými aktivitami uživatelů sklidily velký ohlas.

Tentokrát se ale kreativci ze Spotify rozhodli, že se podívají na zoubek playlistům uživatelů. Našli si nejzajímavější jména playlistů a s trochou sarkasmu z nich udělali reklamní videa.

Tohle zahrajte na mém pohřbu

Ano, i takové názvy playlistů se objevily. Jeden z nejvtipnějších názvů playlistu byl nejpsíše “DON’T DELETE THIS AGAIN POOTY OR I WILL END YOU”, na což Spotify reagovalo jen slovy “Be careful Pooty. They seem serious.”
Největší tahák byla ale přímo reklamní videa, pro která si Spotify přizvalo hvězdy jako Alessia Cara, DNCE nebo D.R.A.M.
Reakce samotných umělců byly k nezaplacení.
Pop funková kapela DNCE, která měla své songy v playlistu “Play this at my funeral” nám ukázala asi ten nejfunkovější pohřeb.


Alessia Cara to zase roztančila s ledními medvědy u playlistu “Global warming is real… let’s dance”.


Nejvíce se do toho ale (doslova) ponořil americký rapper D.R.A.M., který se objevil v playlistu “Rap Caviar”. Já ale tvrdím, že tam měli přidat i Homera Simpsona s jeho typickým výrazem a slovy “Hmmm … kaviár.”

V době, kdy vám zelená potvora v televizi nutí sto tabletek (nebo tabletů?) týdně je tohle rozhodně perfektní oživení v okruhu reklam. V prosinci to vypadalo, že dál už Spotify se svými kampaněmi nemůže zajít. Tímhle ale opět posunuli laťku o hodně výš. Co nás čeká příště?

Zdroj:dancingastronaut.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.