Karl & John

Karl & John svlékli Eda Sheerana do plavek!

Když před měsícem vydal charismatický britský písničkář Ed Sheeran zbrusu nový song Shape of You, bylo jasné, že z toho bude hit. Netrvalo to dlouho a internet zaplavily žánrové předělávky.
Jeden z nejpovedenějších bootlegů se zrodil ve studiu českých producentů – u talentované dvojice Karl & John!
Neúnavná jednička v hitparádách, na vrcholu na Spotify a v několikanásobné rotaci v rádiích po celém světě, 26letý zrzek z anglického Framlinghamu se za píseň Shape of You rozhodně nemusí stydět. Jedna z prvních ochutnávek z připravovaného studiového alba Eda Sheerana v sobě skrývá přitažlivou neformálnost, kterou umocňuje chytlavé tempo. Mix popu a dancehallu s příběhem, který zažil snad každý, přímo vybízí ke zremixování pro taneční parket.

Producenti Karl & John si na bootlegu dali záležet a původní song si podmanili zejména tropical houseovými prvky. Nečekejte žádnou monotónní nudu, jejich bootleg v sobě skrývá dravé tempo a osobitý sound. Uprostřed kruté středoevropské zimy tak posunuli původní song na prosluněné pláže a do pulzujících klubů pod otevřeným nebem. Vzhledem k tomu, že jde o debutový počin, máme se od těchto talentovaných parťáků ještě na co těšit. Poslechněte si Shape of You (Karl & John bootleg) online zde:

https://soundcloud.com/meetkarljohn/shapeofyou

nebo živě přímo od Karl & John v sobotu 4. 3. v ostravském Felixovi na jejich vyletněné rezidenční párty Lambastica.

Facebook: www.facebook.com/meetkarljohn/
Soundcloud: www.soundcloud.com/meetkarljohn/
Instagram: @meetkarljohn

Lambastica party & crew: www.facebook.com/lambastica/

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.