Paul van Dyk

Tiësto & Paul van Dyk cestují nejvíce ze všech hudebníků v historii

Zamysleli jste se někdy nad tím, jak moc např. Paul van Dyk cestuje po světě? Když se daný počet mil sečte, vyjdou z toho velmi zajímavá čísla. Kdo toho (nejen) nalítal nejvíce?

1. Tiësto, 2. Paul van Dyk

Díky tomu, jaká podnikají turné, toho PaulTijsem nacestují nejvíce ze všech hudebníků světa. To nám dokazuje studie, kterou podnikla společnost TravelBird. Trancové legendy se umístily na vrchu daného žebříčku a zanechali za sebou giganty jako např. Rolling Stones, Metallica či Bob Dylan.

Paul van Dyk sjíždí svá turné od roku 1990, zatímco Tiësto cestuje o něco kratší dobu, od roku 1994. Vzhledem k tomu, jak moc populární se elektronická hudba stala za posledních 20 let, se nikdo nemůže divit, že se nacházejí na prvních pozicích.
Tijs Verwest nacestoval více než 1,5 miliónu mil (2,4 miliónu km), což je dle všeho 6,52x cesta na Měsíc. Paul je v těsném závěsu s více jak 1,4 miliónu mil (2,2 miliónu km) a to nejspíše jen v důsledku jeho zranění v roce 2016.

Ve srovnání s umělci ze sféry elektronické hudby toho třeba Snoop Dogg tolik nenacestoval a příliš nenalítali ani Rolling Stones. Níže se můžete podívat na celkovou tabulku výsledků top 10!

tabulka

zdroj: youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.