Arty

Arty oživuje svůj trancový alias Alpha 9!

Geniální Arty se rozhodl oživit zpět svůj progressive house-trancový alias Alpha 9. Díky tomuto projektu si nejednoho z nás získal v začátcích své kariéry.

Arty to vzal rovnou od srdce a ve svém prohlášení na facebooku zavzpomínal na dobu, kdy ve svých 17 letech utíkal domů ze školy s nadšením skládat muziku, která nebyla nijak ovlivněna tlakem manažerů, promotérů nebo labelů.

Arty a probuzení Alpha 9

“2016 was amazing year for me, it was a year of re-discovering myself as an artist as a person as well, considering it took me a minute to get out of my album’s routine and its aftermath, which was close to a nightmare. But the freedom afterwards felt like nothing else.”

Dlouho se necítil tak plný inspirace a nabuzen na produkci, jako právě po dokončení a vypuštění jeho alba. Ke konci roku 2016 se zamyslel, jak moc je jeho aktuální tvorba jiná, než co pouštěl ven v minulosti. Bral to jako zanedbání jeho old-core fanoušků. Proto se rozhodl probudit Alpha 9 – projekt, který mu vždy dával volnost nebýt uzavřen do jednoho žánru a umožnil mu experimentovat se svým zvukem. Ve stručnosti staré dobré progresive-trance releasy pod taktovkou Anjunabeats jsou zpět! Díky Arty, budeme se těšit.

Novinku “The Night is Ours” si můžete poslechnout níže spolu s klasikou “Bliss”, kterou vydal právě jako Alpha 9.

Tomáš Zbořil

DJ / Realista /  Upřímný kritik

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.