Nickelodeon

Nickelodeon Kid’s Choice Awards – Děti volí EDM DJs

Celý svět EDM hudby je převážně zaměřen na mladé publikum okolo 20 let. Nyní se ale věková hranice posouvá a Nickelodeon se ptá na názory i mladší kategorie.

Nickelodeon Kid’s Choice Awards

EDM hudba se za poslední roky masivně rozrostla a značně zasáhla i do vývoje mainstreamu. Poměrně velké množství mladistvých bylo touto hudbou taktéž ovlivněno, převážně díky známým hitům, jako např. “Animals” od Martina Garrixe. Jednoduchá melodie tracku jim částečně může připomínat dětské melodie z prvních roků života.

Producenti kanálu Nickelodeon tento trend se zájmem pozorovali a rozhodli se ho zapojit do letošních “Kids Choice Awards”, ve kterých se nachází celkem 9 kategorií, z čehož je jedna nazvána “oblíbený EDM DJ/umělec”. V nominacích nenajdeme žádné velké překvapení, objevují se zde jména jako Major Lazer, Zedd, Calvin Harris, Skrillex či DJ Snake. Děti v dnešní době očividně velmi dobře sledují elektronickou hudby, ba možná i více než starší jedinci.
Součástí nominací jsou pochopitelně i Chainsmokers a tak jediný, kdo v daném seznamu chybí je Marshmello, což nás upřímně překvapilo.

11. března se rozhodne o vítězi této ankety, kdy si i děti vyberou svého oblíbeného EDM umělce. Rozhodně žijeme ve zvláštním světě.

zdroj: dancingastronaut.com

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.