Top 5

Top 5 skladeb týdne – 05/2017

Nebudeme to zdržovat a vrhneme se na Top 5 za uplynulý týden! Tentokrát tu máme samá silná jména tak si snad každý najde svého favorita.

Top 5  5. týdne 2017

Oliver Heldens feat. Ida Corr – Good Life (Kryder Remix)

Original Mix tracku “Good Life” jsme měli v historicky prvním vydání top 5 a nyní se vrací v novém remixu. Kryder jako tradičně nezklamal a udělal track ještě housovější, než už byl. Druhý, více progressive/electro remix, který udělal Florian Picasso, by však také neměl uniknout vaší pozornosti!

 

Tchami – Adieu

Tchamiho label Confession je poslední dobou s releasy celkem rozjetý, ale nyní se po delší době objevilo i něco od samotného zakladatele. Tchami se tady vrátil trochu ke kořenům a můžeme od něj slyšet zvuk, kterým se před pár lety proslavil.

 

Zonderling – Tunnel Vision (Don Diablo Edit)

Některé tracky od Dona Diabla a jeho labelu Hexagon mohou poslední dobou působit příliš genericky, ale i tak se vždy objeví něco, co dovede překvapit. Cluster EP od projektu Zonderling obsahuje celkem čtyři tracky z nihž jeden, nazvaný “Tunnel Vision”, editoval sám Diablo. Jedná se o progressive záležitost s lehkými prvky future housu a v podobném duchu se nese i zbytek EP.

 

Gregor Salto & Roulsen feat. Dudu Capoeira – PULA

Gregor Salto je pověstný svým využíváním etnických prvků v kombinaci s house music. Když se ještě spojí s Roulsenem, členem bývalého dua Rouls & Doors, bomba je na světě! “PULA” vás po pár posleších donutí si navléct havajskou sukni a udělat si pina coladu.

 

Dimitri Vangelis & Wyman vs. Futuristic Polar Bears – Grizzly

Dimitri Vangelis a Wyman (neplést s jiným duem obsahujícím člena jménem Dimitri) nám se svým labelem Buce Records přinášejí to, na co jsme od nich byli vždy zvyklí – kvalitní bigroom/progressive tracky. “Grizzly” je kolaborací s Futuristic Polar Bears a jedná se o perfektní záležitost do festivalových setů.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.