Ferry Corsten

Ferry Corsten oslavil 500. díl své radio show Corsten’s Countdown

A Ferry Corsten to rozjel ve velkém stylu, jubilejní epizoda totiž trvala 8 hodin!

Corsten’s Countdown, to je jedna z nejstabilněji vysílaných radio show vůbec a o víkendu oslavila významný milník v podobě 500. epizody. A že si pro své posluchače Ferry Corsten připravil epizodu po všech stránkách speciální, o tom není pochyb. Vysílání z rotterdamského klubu Annabel putovalo do různých koutů světa, jako např. Argentiny, Austrálie, Německa, Ruska, Mexika, Španělska či Velké Británie, a trvalo neuvěřitelných 8 hodin. Samozřejmostí bylo také živé vysílání na YouTube.

Součástí vysílání bylo také několik rozhovorů s ikonami převážně trancové scény, jako např. Armin van Buurenem, Markusem Schulzem, Cosmic Gate a dalšími. Poslední hodina vysílání pak byla věnována těm nejlepším trackům, které Ferry nechal vybrat své fanoušky. Každý hlasující mohl vybrat své Top 3 tracky a deset nejhlasovanějších uzavíralo celý osmihodinový maraton.

Aby toho nebylo málo, po skončení radio show následovala neméně zajímavá afterparty se jmény jako Giuseppe Ottaviani, Robert Nickson, Solarstone, Stoneface & Terminal. Sám Ferry Corsten nezůstal stranou, a to jak v solo setu tak v exkluzivním Gouryella setu!

Osmihodinový záznam celé epizody můžete zhlédnout níže!

 Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.