Top 5

Top 5 skladeb týdne – 04/2017

Je tady poslední lednová top pětka! Jakými peckami ukončíme první měsíc roku 2017?

Top 5  4. týdne 2017

GTA feat. Jarina De Marco – True Romance (Chris Lake Remix)

GTA potěšili své fanoušky remixovým EP, kde najdete několik nových verzí jejich předchozích singlů. Housový mág Chris Lake dostal na starost track “True Romance”, který v originále balancuje na pomezí future bass a downtempa. Jeho přerod do rovných beatů se však Chrisovi povedl perfektně!

 

Simon Alex & ak9 – Badlands 

Track, který celé loňské léto zkrášloval sety Steva Angella a dalších, je konečně venku! “Badlands” vychází u Staar Traxx a přináší chytlavý trumpetový sample a povedený groovy progressive drop, který tento track udělá tajnou zbraní mnoha DJů!

 

Ralph Felix & SDJM – The Heat (I Wanna Dance With Somebody)

Tento příjemný housík perfektně zapadne jak do DJ setu, tak do rádiového playlistu. Určitě tomu napomáhá i legendární refrén od Whitney Houston. Kdo jsou ale Ralph Felix a SDJM? Taky jste o nich nikdy neslyšeli? Ne tak úplně! Ralph je bývalým členem projektu NEW_ID, který původně býval duem a SDJM je jen zkratka pánů Simon De Jano a Madwill, kteří mají na kontě spoustu úspěšných tracků u Sosumi, Protocol a dalších labelů. Od roku 2017 se rozhodli společnou tvorbu vydávat pod touto zkratkou. První vlaštovka ukazuje, že se od obou jmen máme v budoucnu na co těšit!

 

Sander van Doorn & LVNDSCAPE – Need To Feel Loved

“Need to Feel Loved”, původně od projektu Reflekt, je track známý asi každému věrnému fanouškovi taneční hudby. Track proslavil hlavně remix od Adam K & Soha a následné použití ve snímku “It’s All Gone Pete Tong”. Sander van Doorn a LVNDSCAPE přinášejí tracku novou podobu pro rok 2017. Track je teď ještě mnohem více relaxační a pohodový. Tento track je důkazem, že když jsou předělávky udělané citlivě s respektem k originálu, můžou znít hodně dobře!

 

Franky Rizardo – Same Man

A nakonec tu máme další předělávku. “Same Man” pochází původně od producentů Till West & DJ Delicious, kteří jej vydali v roce 2006. Od té doby jsme tu měli několik předělávek. Před pár lety si track vzal do parády Nicky Romero a ještě předtím Fedde le Grand. Nyní je na řadě Franky Rizardo, který tracku dodal svůj typický tech-house kabát. Track vychází u legendárního labelu Defected.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.