Nina Kraviz

Nina Kraviz startuje nový psychedelický label GALAXIID

Ruská DJane a producentka Nina Kraviz je jednou z nejznámějších žen, které se pravidelně staví za mix. Nyní se rozhodla nastartovat nový psychedelický label GALAXIID.

трип (Trip)

Nina se vždy podílela na podpoře umělců, kteří si za svůj vybrali psychedelický styl hudby. V roce 2014 založila svůj osobní label трип (Trip), ze kterého se od té doby vydávají naprosto skvělé tracky.
Nedávno ohlásila skvělou novinu o tom, že brzo odstartuje i nový sesterský label GALAXIID. Hlavní zaměření nového galaktického labelu bude psychedelická hudba s prvky ambientu. K našemu překvapení nebude mít na starost jen vydávání hudby, ale i knih.

Dvě jména jsou již na novém labelu podepsána a můžeme se tedy těšit na několik releasů od jmen jako je ruský Biogen, který mimo jiné pracuje na novém albu na labelu трип (Trip).

GALAXIID @ Printworks

První event pod hlavičkou labelu GALAXIID proběhne 25. března v klubu Printworks, který je s kapacitou 5000 osob nemalou novinkou Londýnské klubové scény.
Pozice headlinerů obsadí Nina Kraviz a Luke Vibert a o support se postarají neméně kvalitní 808 State, Aleski Perala, Bjarki, Doppleffekt a PTU.

zdroj: dancingastronaut.com
foto: andrewpotterphoto.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.