Top 5

Top 5 skladeb týdne – 03/2017

Ani za třetí týden nebude chybět rekapitulace toho nejlepšího – Top 5! Tracků vyšla spousta, ale které stojí opravdu za to?

Top 5  3. týdne 2017

Shapov – Beats Do Work

Ruský producent Shapov je známý jako člen labelu Axtone, ale s tímto releasem na chvíli odbočil k labelu Monomark. V “Beats Do Work” nám předvedl svou tvrdší electro stránku a také je v něm hodně slyšet inspirace breakbeatem.

 

Above & Beyond – Balearic Balls

Legendární britská trojka se chystá k vydání nové kompilace “Anjunbeats Vol. 13”. Tento track je první vlaštovkou a po delší době se představují v instrumentální skladbě. Dostali jsme přesně to, co jsme očekávali, perfektní progresivní track, který se musí zalíbit každému.

 

Snakehips & MØ – Don’t Leave (Throttle Remix)

Duo Snakehips má za sebou několik rádiových hitů a “Don’t Leave” má potenciál se do této společnosti přidat. Pokud tomu nepomůžou vokály stále populárnější zpěvačky MØ, tak tento remix rozhodně! Australan Throttle opět nezklamal a přidal tracku svou typickou kombinaci future housu, disca a funky!

 

Tom Tyger – Dimini

Dalším releasem na labelu Cartel je “Dimini” od francouze Toma Tygera. Jedná se o předělávku stejnojmenného tracku od zpěvačky Mory Kanté a i přes venkovní počasí dokáže naladit letní atmosféru!

 

Third Party – Veins

Third Party chystají na příští měsíc vydání debutového alba a tento track je taková menší ochutnávka.
Pokud chcete vědět jak zní progressive house v nejčistší podobě, “Veins” je pro vás to pravé!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.