Armin van Buuren

EDMANIA sahá na vrchol – headlinerem je Armin van Buuren

4.7.2017 se na Slovensku opět objeví legenda a absolutní jednička trancové světové scény. Mnohonásobný vítěz ankety DJMag Top 100 a miláček veškerého publika – Armin van Buuren.

ArmANIA

Už od 90. let se Armin objevuje za mixem. Od té doby by se o jeho kariéře dali psát knihy a rozhodně by to vystačilo na velmi poutavý příběh. V letech 2007, 2008, 2009, 2010 a 2012 dosáhl na příčku nejlepšího světového DJ (DJ MAG TOP 100), něco takového se dá opravdu připisovat jen jemu a není to ani zdaleka jediný důvod proč patří k nejlepším na světě. Nespočet oceněných singlů, vrcholová hudební alba a nesmíme zapomenout ani na show A State Of Trance a 800. epizod, které Armin v blízké době oslaví epickou řadou eventů.

Armin van Buuren je zárukou kvality na poli DJingu již více jak 20 let a někteří by s jistotou řekli, že je to král trancového žánru.

Něco takového si nemůžete (a ani nemůžeme) nechat ujít. V úterý 4. července se pro mnohé fanoušky splní jejich dlouholetý sen a výše zmíněného krále uvidí live v areálu EXPO CENTER v Trenčíně.

Armin van Buuren

Lístky jsou nyní v prodeji v síti Ticketportal za krásných 34,99 EUR + poplatky.

ARMIN VAN BUUREN IN TRENČÍN

Datum: 4.7.2016

Čas: 19:00 – 6:00

Místo: EXPO Center Trenčín

FACEBOOK EVENTZDE

PŘEDPRODEJ LÍSTKŮ ► ZDE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.