Carl Cox

Carl Cox po 16 letech končí svou Global Radio show

Poslední epizoda legendární radio show bude odvysílána na konci února tohoto roku.

Nejdřív Space, teď Global Radio

Carl Cox oznámil konec své radio show předminulý týden na svém Facebooku. V příspěvku mimo jiné napsal: “S těžkým srdcem vám musím oznámit, že na konci února bude po bezmála 16 letech odvysílána poslední epizoda Global Radio. Na příštích sedm týdnů však máme naplánované velké věci, takže ten konec aspoň bude stát za to!” Celý Carlův příspěvek naleznete pod článkem.

Zřejmě si říkáte – co teď bude Carl dělat? Již na podzim minulého roku skončila jeho nesmrtelná rezidentura v legendárním klubu Space a nyní se ke svému konci pomalu chýlí i jeho radio show. Podle všeho však není třeba si dělat starosti o to, že by snad měl moc volného času.

Již při svém novoročním setu v londýnském klubu Tobacco Dock chtěl Carl pravděpodobně upozornit všechny přítomné na novou show na Ibize, když jej celý odehrál v tričku s nápisem “PURE CARL COX IBIZA 2017”. 1. ledna tohoto roku se na Facebooku objevila rovněž stránka nesoucí totožný název a její první příspěvek je všeříkající: “Ibiza 2017 … jdeme si pro tebe!”

Zdroj: djmag.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.