Hardwella

Trapas: Dj pouští track i s komentářem od Hardwella

Známá korejská dvojice G. Park & Charles vykradla nový track, bohužel přímo z rádia s voiceoverem samotného Hardwella i znělkou jeho pořadu.

Hraješ na TOP akci kámo, připrav se

Tu nervozitu před vystoupením v našlapaném klubu, na “narvané” noci zná asi každý DJ, zvlášť když se jedná o klub jako je Octagon Club, bezpochyby nejlepší klub v Jižní Koreji a jeden z nejlepších na celém světě! Každý vystupující DJ se musí ujistit, že předvede prvoligový výkon s tou nejaktuálnější hudbou a o to se nejspíše snažili i G. Park & Charles. Akorát zapomněli ověřit původ svých skladeb, což se jim v jednu chvíli trochu vymklo kontrole. Koukněte na to…

Hardwell On Air 😀When the DJs plays Hardwell’s podcast in the club, hahaha!

Hardwell Jewelz & Sparks & Revealed Recordings

Zveřejnil(a) EDM Machine dne 16. leden 2017

This is Hardwell On Air!

Jak jste mohli vidět kluci zahráli novou skladbu od dua Jewelz & Sparks s názvem Grande Opera. Akorát si nepořídili originální, čistou verzi, ale sprostě ji vyřezali přímo z vysílání radioshow zvané Hardwell On Air od samotného Hardwella, jak již název napovídá. Takovéto podcasty většinou obsahují komentář hostujícího DJje a znělky daného pořadu.

Nechápeme ten hype, takhle to má znít!

Jewelz & Sparks na původní virální video zareagovali svým vlastním videem, kde vysvětlují celou situaci. Tvrdí, že nechápou celý hype okolo této události. Přesně takhle totiž zní originální verze. Podívejte se sami…

Grande Opera (HoA Mashup)What really happened in Korea 😂
Hardwell Revealed Recordings Jewelz & Sparks

Zveřejnil(a) EDM Machine dne 19. leden 2017

 

Je úžasné, jak kreativně se někdo dokáže přiživit na něčí chybě. Buďte opatrní milí Djové a hlídejte si své “originální” tracky. Nechcete totiž, aby kvůli vám pak producenti museli předělávat již vydané skladby znovu, podle vás!

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.