Trick or Threat feat. Elis Mraz – Reason

Trick or Threat startují svůj hudební rok v těsném závěsu za tím kalendářním.  Na svět přichází v pořadí třetí singl (Reason) a videoklip projektu, který na scéně nepůsobí zatím ani rok.

ToTbanenr

Vokálovka Reason

Na tracku s názvem “Reason” ovšem nepracovali sami. Hlas mu propůjčila fenomenální zpěvačka, klenot čeké pop music se zlatem v hrdle a objev roku Českého Slavíka 2014 – Elis Mraz, která se kromě samotného zpěvu na výrobě celého tracku značnou mírou podílela.

Společně s Eliškou vytvořili Trick or Threat housovou pecku s letní náladou. S mottem “nazdobme si vánoční palmu” se Petr Potyka se svým studiem Potas Moviemaking pustil do práce a v polovině prosince vznikl zbrusu nový kousek. Krásná tanečnice dorazila z Haagu, aby během vánočních parties tančila po českých klubech. V mezičase ovšem také stihla propůjčit svůj talent do videa, které spojuje industriální krásy Ostravy společně s (v současné době) tolik oblíbenými tanci Shuffle a Cutting Shapes.

Celý projekt se však nese v duchu slov “každý má právo tančit”. Nápad se objevil při vystoupení členů ostravského občanského sdružení Bílá Holubice, které dává možnost tančit hendikepovaným. Poté už bylo jasné, že další počin by mohl posloužit dobré věci. Účelem klipu a odkazu však není pouze snaha pomoci získat finanční prostředky, ale rozšířit povědomí o jeho samotné existenci a také vzbudit sounáležitost mezi tanečními parkety.

Jsou to právě hudba a tanec, co nás spojuje bez ohledu na rasu, původ či věk, tak proč ji nevyužít právě pro pomoc těm, kteří si ji zaslouží.
“Zatančete si s námi, ať je vaše zima o něco teplejší a pomozte s námi dobré věci.”

Singl “Reason” vyšel jako free release a je zdarma ke stažení od 4. ledna 2017.
DOWNLOAD LINK

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.