Dillon

Dillon Francis potrollil Davida Guettu za jeho nové video

EDM scéna je plná vtipů na adresu různých DJs či producentů. Tentokrát je to Dillon Francis a David Guetta, kdo se dostávají do popředí.

Dillon vs. David

Dillon je všechno jen ne nudný. Jeho účty na jakékoliv sociální síti jsou plné různých vtipných obrázků či videí, což je poukazuje na Francisův absurdní a neutuchající smysl pro humor.

Video, které se nedávno objevilo na Instagramu ukazuje Davida Guettu v ulicích Tokia, jak nic nedělá a pouze stojí na místě. Nabízí se otázka co to má znamenat a Francis přispěchal s odpovědí:

“Nejspíš jsi se chtěl zúčastnit mannequin challenge, ale zapomněl jsi přidat hudbu?? To je upřímně jediná věc, která mě logicky napadá. Dovolil jsem si tam přidat track místo tebe. Dej mi vědět, pokud se pletu. Prosím, prosím, prosím – potřebuji tomu rozumět!”

Nakonec se opravdu ukázalo, že francouzský EDM DJ se tímto účastnil “módního” mannequin challenge, ale v jeho vlastní verzi. Ta spočívala v tom, že on pouze nehnutě stojí na místě, zatímco se ostatní hýbají.

Mezitím se ovšem Dillonova verze stala poměrně virální a spousta známých DJs na to různě reagovala, mrkněte na video níže!

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.