Doorn

Sander van Doorn + Trance = P.Haze 1

Spousta z vás určitě ví, že Sander van Doorn býval v minulosti vynikající producent trancové hudby. Co ale není široce známo, je to, že se nyní ke své minulosti plánuje vrátit.

Trance van Doorn

Future house, big room, progressive house – do těchto tří stylů by se dal zahrnout velikán hudební scény Sander van Doorn, alespoň za posledních několik let. Co bylo předtím? Sander se věnoval trancové scéně a není tomu tak dávno co patřil k nejlepším producentům tech-trancových tracků.
Nyní tento sympatický holanďan ohlásil návrat ke svým kořenům a plánuje oživit svůj sound něčím (jak sám řekl) “ostřejším, temnějším a tvrdším”.

P.Haze 1 & P.Haze 2

Istoria (Australský trancový event) bude první akcí, na které se Sander objeví pod svým projektem, který je formálně nazvaný “P.Haze 1 & P.Haze 2”. Při vystoupení pod tímto projektem se v setu objeví jak klasiky z dřívějších dob tak i novější záležitosti.
Sander prý tento svůj projekt bere jako svou osobní proměnu “z pana Hyda na doktora Jekylla”. My se rozhodně nemůžeme dočkat toho co nám doktor Jekyll Doorn předvede.

zdroj: edmtunes.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.