Top 5

Top 5 skladeb týdne – 52/2016

Poslední týden roku 2016 byl co se týče množství vydané hudby trochu skromnější, ale i přesto se objevila spousta kvalitní hudby. Podívejte se na Top 5, čím jsme ukončili loňsky rok!

Top 5  52. týdne 2016

Pryda – Lillo

Už jsem vás informovali o tom, jak chtěl Eric Prydz potěšit fanouška s rakovinou, jehož poslední přání bylo vidět jeho vystoupení živě. Než se však stihl set uskutečnit, fanoušek jménem James Lillo bohužel zemřel. Eric se však rozhodl party i tak uskutečnit na Jamesovu počest. Navíc také složil track, který byl určen přímo jemu. Výtěžek z obou událostí pujde na boj proti rakovině. Kromě krásného gesta se jedná i o perfektní progressive track, takže bychom si ho měli všichni povinně koupit!

 

Bob Sinclar – Stand Up

Bob Sinclar nám loni ukázal, že ještě nepatří do starého železa a připsal si na svůj rukáv hned několik hitů. Rok 2016 stylově zakončil free downloadem na platformě Spinnin Premium. Jedná se o velmi příjemnou house záležitost, která neskrývá svou inspiraci 90′ lety. Můžeme se jen těšit, co nám Bob přinese v novém roce.

 

Alex Guesta – Cumbia Cienaguera

Alex Guesta je známý hojným používáním bubnů nejen ve své tvorbě, ale i setech, kde na ně dokonce hraje živě. Bubny jsou hlavním prvkem i v jeho novém tracku, který je jeho debutem u Spinnin, konkrétně sublabelu SPRS. Kromě toho obsahuje i známý sampl, který nejvíce proslavil před deseti lety Samim v tracku “Heater”.

 

DJ Snake & Yellow Claw – Ocho Cinco (Botnek Remix)

Ocho Cinco” je sám o sobě víceméně průměrný trapový track. Snake si to možná uvědomil a proto se rozhodl přijít s něčím neobyčejným, co se týče jeho vydání, konkrétně jeho remixového packu. Ten totiž čítá neuvěřitelných 27 remixů!  Mezi jmény se tam objevuje například Henry Fong, Loopers, nebo Mike Cervello a dávají každému možnost si vybrat takovou verzi, která je jeho srdci nejblíže. U nás to je remix od Botnek, kteří nějakým způsobem dokázal z trapu udělat docela pohodovou bass house záležitost.

 

Vanilla Ace – Scandalize

Toolroom Records je už osědčeným dodavatelem kvalitní klubové hudby. Těsně před Silvestrem nám nadělili tuto perfektní tech house záležitost od Vanila Ace. Skladba je prošpikovaná vokálními a acid samply a rozhodně má potenciál se vám dostat rychle pod kůži.

Poslední díl Top 5 tohoto roku máme za sebou, hned v úterý se jako vždy můžete těšit na hlasování na naši Facebook stránce, který track se nejvíce líbil VÁM.

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.