Top 5

Top 3 skladby roku 2016 – Jake Haley

Blíží se konec roku 2016 a tak jsme se rozhodli pro vás připravit i speciální vydání naších “Top X skladeb”. Každý den až do konce roku pro vás jeden z našich DJs vybere Top 3 skladby.

Jake Haley

Vybrat 3 mé nejoblíbenější skladby roku 2016 nebylo zase tak těžké. Předem jsem se totiž smířil s tím, že je nejsem schopný vybrat a nechal jsem za sebe rozhodnout statistiku. Možná jste si všimli, že Spotify vám nyní zobrazuje playlist vašich nejpřehrávanějších skladeb roku 2016. Tak jsem si určil 3 hudební žánry které jsem letos poslouchal nejvíce a vybral podle nich tu nejposlouchanější skladbu ke každému žánru. Těmi žánry jsou Future Bass, Future House a Bigroom Trance.

1. Illenium – Fortress

Říká se tomu Future Bass, já jsem si to pojmenoval jako “polámaný trance”. Tenhle žánr je sám o sobě kouzelný, to ale ani zdaleka nevystihuje skladbu Fortress, kterou pro nás vytvořil mladičky producent, který si říká Illenium. Podle mého Spotify účtu jsem si tuto skladbu pouštěl pořád dokola od února 2016 až doteď.  Je to nejspíše proto, že u mě tenhle track vytváří takový ten pocit, jako když sedíte v teple u krbu, venku sněží a vy máte přes sebe hozenou deku a v ruce teplé kakao.

2. Ilan Bluestone feat. Giuseppe De Luca – Bigger Than Love

Vůbec nejkouzelnějším hudebním objevem současnosti je pro mě Ilan Bluestone. Pokud jsem nějakého Djje stalkoval letos nejvíce, tak je to právě on. Jeho skladba Bigger Than Love s prďácky dospěláckým vokálem od pana De Lucy pak podle mě patří mezi něco, co rozhodně nesmí chybět ve vašem playlistu. Jako u výše zmíněné skladby i tady zůstanete pěkně u krbu, jen nebudete mít v ruce kakao, ale kvalitní whiskey!

3. Curbi – Triple Six

V jednoduchosti je síla, říkávala moje Babička pokaždé, když se podívala na mého dědu. Pojďme se přesunout od rodinného krbu do klubu na nějakou tu libovou “vrzanici”.  Chvíli trvalo než mi tato skladba vlezla pod kůži. Jelikož jsme ji s klukama vybrali jako znělku pro naši radioshow, tak jsem vlastně ani neměl jinou možnost. Pak jsem Curbiho viděl naživo na EDMANII a naprosto jsem se do jeho tvorby zamiloval. Je to rychlé, je to úderné a tahle skladba, byť se satanistickým označením, má smysl a svůj příběh! Více takových vrzaček, prosím!

Nezapomeňte mi do komentáře na FACEBOOKU hodit, co se letos nejvíce líbilo vám!

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.