Top 5

Top 5 skladeb týdne – 51/2016

I když nám doznívají vánoční svátky, tento díl nebude o koledách. I mezi kapry, soby a dárky se vyskytly zajímavé tracky, takže se koukneme na ty nejvýraznější!

Top 5  51. týdne 2016

Mr. Belt & Wezol – Boogie Wonderland

Pánové Mr. Belt a Wezol jsou určitě známí všem fanouškům Spinnin Records a future housu. Tentokrát si pro nás připravili předělávku legendárního hitu od Earth, Wind & Fire. Místo future housu ale čekejte spíše disco/funky záležitost, která si hlavní prvky ponechává z originálu.

 

Throttle vs Michael Bublé – My Kind of Girl

U disco soundu ještě zústaneme. Jako mnoho dalších producentů i talentovaný australan Throttle si pro fanoušky připravil vánoční dárek v podobě free downloadu. Předělávka swingového hitu od Michaela Bublé se díky své atmosféře hodí jak do klubu tak ke štědrovečerní večeři!

 

Hiisak & Djerem – La Paz

Kryder a jeho label Sosumi to vzali s vánočním nadělováním pěkně z gruntu. Po dobu 12 dní až do štědrého večera uvolnili každý den jeden free download. Každý track stojí za to, ale nejvýraznější je rozhodně záležitost zvaná “La Paz”. Obsahuje mimo jiné legendární saxofon z tracku “Papa’s Got a New Bag”, který použil například i Alex Gaudino.

 

Kryder & Daddy’s Groove – Street Life (Club Mix) 

Ani druhý Kryderův label, Cartel, tento týden nezahálel. Dlouho očekavaná spolupráce s italy Daddy’s Groove, která sampluje track “Block Party” od DJ Gregory, nám přinese trošku sluníčka do konce roku, ať už počasí bude jakékoliv

 

Jax Jones feat. RAYE – You Don’t Know Me

I dnešní poslední track je předělávka. Tentokrát však bude pro většinu z vás lehce rozeznatelná, protože track “Body Language” od Booka Shade a MANDY vyšel “teprve” před 11 lety. V tracku je navíc docela silně slyšet. Nové vokály však tracku dodaly šmrnc a text také chytře referencuje předchozí hit Jax Jonese, “House Work”.

Tak trochu poslední díl Top 5 tohoto roku máme za sebou, hned v úterý se jako vždy můžete těšit na hlasování na naši Facebook stránce, který track se nejvíce líbil VÁM.

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.