Top 5

Top 5 skladeb týdne – 50/2016

Do konce roku už moc nezbývá, a proto teď vychází jeden track za druhým, aby silvestrovské párty stály za to! Tohle je to nejzajímavější za 50. týden.

Top 5  50. týdne 2016

NEW_ID & Years – Fly Forever

Axwellův chráněnec NEW_ID nás ve svých setech už docela dlouho dobu těšil svou kolaborací s Years, nazvanou “Fly Forever”. Všichni čekali, že vyjde právě na labelu Axtone, ale nakonec se jedná o vánoční dárek pro všechny fanoušky, který si můžete stáhnout na Soundcloudu úplně zdarma! Jedná se o tak povedený track, že byste na tlačítko download měli kliknout okamžitě!

 

The Weeknd – Rockin’ (Marcus Schossow Bootleg)

Další dárek nám nadělil švédský zrzek Marcus Schossow. “Rockin” je jedna z nejpovedenějších skladeb na novém albu od The Weeknda a Marcus ho převedl do temného progressive soundu, jaký od něj poslední dobou slýcháme často. I tuto lahůdku si můžete stáhnout úplně zdarma.

 

Fox Stevenson & Curbi – Hoohah (VIP Edit) 

“Hoohah” už je venku více než rok, ale až nyní pánové vydali VIP verzi. Na té jsou hlavně slyšet drum and bassové počátky Foxe Stevensona a jeho bývalého alter-ega Stan SB. Song zní ve zlomené verzi ještě o něco lépe, než originál.

 

Armin van Buuren vs. Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit

Popularita projektu Vini Vici poslední dobou roste raketovou rychlostí a s ním roste i psytrancová scéna. Armin toho samozřejmě využil a s chlapci  udělal společný track. Ten pokračuje ve stejné vlně, kterou započal jejich remix tracku “Free Tibet”.

 

Matisse & Sadko – Ya Amar

Ruští bratři poslední dobou experimentovali s electrem a bass housem ale s tímto releasem se vrátili ke svým progressive kořenům. “Ya Amar” je inspirovaný Egyptem a rozhodně vás zahřeje v těchto pochmurných zimních dnech.

Kdo je vašim vítězem tohoto Top 5? Rozhodněte už v úterý v hlasování na naši FACEBOOK stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.