5 důvodů proč si koupit Vánoční lupeny na Beats for Love

Blíží se Vánoce a spousta z vás určitě ještě neví čím si přesně udělat radost pod stromek. My vám poradíme a řekneme vám proč si pořídit lístky na B4L aka Beats For Love!

ღ PŘEDPRODEJ ღ
Online ➲ b4l.cz/vstupenky
Kamenný ➲ b4l.cz/kamenny

15555724_10205967733631455_819744509_n

1) LINEUP B4L

Lineup Beats For Love patří každým rokem k těm nejlepším a nejočekávanějším. Dá se skoro počítat s tím, že letos tomu nebude jinak a na tomhle fesťáku se objeví neohraná jména z vrcholu světové scény. Navíc! – Který jiný fesťák vám nabídne tolik hvězd z tolika různých stylů? Není co řešit! Už teď víme, že na festivalu vystoupí jako jeden z headlinerů Sigala a to je teprve začátek!

720_sigala_b4l

2) LÍSTKY (SKORO) ZADARMO

Pokud sledujete událost nebo webovky festivalu, tak moc dobře víte, že cena za vstupenku na jeden den momentálně koštuje 390 Kč  a to za 4 dny tohoto fesťáku. Co je ale ještě lepší? Ve speciálním Vánočním balíčku vás 2 vstupenky vyjdou na směšných 648 Kč na všechny 4 dny – což tvoří nádherných 324 Kč na osobu. To je dle nás naprostá světová rarita.

720-vlajka

3) VÁNOCE 2X DO ROKA

Není nic lepšího než zažít pořádnou nadílku 2x do roka. Takže když pořídíte Vánoční pakl lístků, uděláte radost ne jednou, ale rovnou dvakrát. Pod stromkem se každý zaraduje, že ulovil lístky a potom i v létě budete jásat, že může jít zapařit na 1. nejlepší fesťák v celé ČR. Nemluvě o tom, že nejspíše bude opět vyprodáno!

Akční vánoční balíček vstupenek

4) DVA JSOU LEPŠÍ JAK JEDEN

Nikdo nechodí na party sám. Teda, někdo jo, ale nikdy si to tolik neužije, jako když je okolo alespoň jeden další kámoš, kterej pozdvihne celou akci na úplně jinou úroveň. Nejlepší zážitky se dějí ve více lidech. Za danou cenu lístků se vždycky najde někdo, kdo by s váma na tenhle festival zašel. Kámoš? Brácha? Možná i babi? Takový pakatel i ona ráda pustí z důchodu a zavzpomíná na mládí.

720_dva-jsou-lepsi-nez-jeden

5) ZAŽIJEŠ COS NEZAŽIL A VYPADNEŠ Z DOMU

Ano, my víme- každý fesťák láká na to, že na něm zažijete to co jinde ne. Po našich zkušenostech s B4L ale rozhodně víme, že tady je to obzvlášť pravdivé. Skvělý prostor, obrovských počet lidí, parádní organizace a rozsah hudby, ze kterého si vybere každý a loni se kdekdo mohl proletět i helikoptérou. Ve finále se najdou i lidi, který ti budou závidět, že na B4L jdeš a možná to bude i vaše vlastní ségra.ღ PŘEDPRODEJ ღ

720-potretiuzdopice
Online ➲ b4l.cz/vstupenky
Kamenný ➲ b4l.cz/kamenny

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.