Top 5

Top 5 skladeb týdne – 49/2016

Ani tento týden vás neochudíme o výběr toho nejzajímavějšího, co v něm vyšlo. Jaké byly ty nejžhavější tracky za posledních 168 hodin?

Top 5  49. týdne 2016

Sunnery James & Ryan Marciano and Eddie Thoneick – Drums of Tobago

Tento track oba interpreti hráli už několik měsíců ve svých setech a fanoušci se mohli jen dohadovat, kdo track vytvořil a kdy konečně vyjde. Odhalení i samotné vydání se pak odehrály skoro najednou a track už si konečně můžeme pořídit všichni. Obsahuje přesně to, co byste od tohoto obsazení čekali – tribální sound a africké vokály!

 

Sick Individuals – Whistle

Sick Individuals jsou interpreti s velkým talentem, který ovšem ne vždy plně využijí. Po ne příliš povedeném remixu pro Mobyho si však dokázali napravit reputaci novým originálním trackem pro Flamingo Records. “Whistle” je hodně povedený groovy track, který obsahuje, jak už název napovídá, i trochu toho pískání.

 

Kaskade & CID – Sweet Memories (Genairo Nvilla Remix)

“Sweet Memories” už je venku nějaký ten pátek a tak bylo na čase vydat remixový balíček. Nejzajímavějším kouskem z něj je remix od Genairo Nvilla, který udělal čest své přezdívce “King of the Drums”.

 

Dannic & We AM – Move

Dannic tentokrát využil pomocí zatím nepříliš známých producentů We AM. Track přináší typický zvuk, který z labelu Fonk známe už moc dobře. Bigroomová záležitost, která ale zároveň nezní až příliš agresivně a afektovaně.

 

Rene Amesz & Ferreck Dawn – Rosie

Když se spojí těžké váhy tech housu a future housu výsledek nemůže nikdy dopadnout špatně. Pánové si vzali do parády zhruba 70 let starý song “Rosie” a dali mu moderní housovou podobu. Stejný sampl před dvěma lety David Guetta, což samozřejmě vede spoustu neznalých posluchačů k přesvědčení, že track vysamploval právě jeho.

Tak a další Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.