Eric Prydz uspořádá speciální show pro fanouška s rakovinou

Kvalitní hudba, vstupné jdoucí na charitu a minimálně jeden splněný sen. Mohl toho Eric Prydz jediným gestem snad dokázat více?

Eric Prydz je známý tím, že má jedny z nejvěrnějších a nejvíce milujících fanoušků na světě. Naštěstí pro ně, je to obousměrné. Švédská legenda progresivního housu pravidelně dělá všechno proto, aby se svým fanouškům odměnila. Posledním svědectvím o jeho dobrosrdečnosti je speciální show, kterou se rozhodl uspořádat pro svého věrného fanouška, kterému byla diagnostikována rakovina.

Celá situace se zrodila na Redditu, kam oddaný Prydzův fanoušek pod jménem YardleyYeti napsal svůj srdcervoucí příběh o tom, že mu bylo diagnostikováno 4. stádium rakoviny a chtěl by ještě naposledy vidět Erica Prydze vystupovat.

„Vím, jak je exkluzivní a je to (jistě stejně jako pro mnoho z vás) můj nejoblíbenější producent na světě,“ napsal YardleyYeti. „Mám vstupenky na EPIC 5.0 (zatím jsem ani na jedné nebyl!), ale není jisté, že ji zvládnu absolvovat, a tak rád bych jej viděl ještě jednou.“

Z prostředí Redditu se tento příběh rychle dostal přímo až k Ericovu týmu, který jednal bleskově. Ozvali se hned další den s nabídkou speciální show v Los Angeles, na kterou věrného fanouška dopraví. Odhalení detailů celé show se očekává každým dnem. Emotivní reakci samotného fanouška si můžete přečíst níže.

Sob story (UPDATE) from ericprydz

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.