Hype

Gorillaz – hype okolo comebacku graduje

Nedávno jsme vás informovali o více než možném návratu Gorillaz na scénu v článku od ProggyBoye. Tentokrát to ale vypadá ještě slibněji!

Comeback?

Asi každý už slyšel o možném návratu nejpopulárnější virtuální skupiny Gorillaz. Věrní fanoušci a nejen oni čekají na nové album už více než 5 let. Skupina pomalu vysílá do světa signály o tom, že ještě pořád existují, a to svými krátkými příběhy The Book of Russel, The Book of Noodle, The Book of 2D a The Book of Murdoc. Těmito vlastně navazují na dějovou linku po jejich albu Plastic Beach z roku 2010.
Nedávno se také objevila reklama na známou automobilku Jaguar, kde si zahrála svou roli právě Noodle.

 

Nedočkavost se zvyšuje!

Každé album, na které čekají masy lidí, potřebuje vybudovat tu správnou nedočkavost u fanoušků. A Gorillaz proto k výše zmíněným nedávno přidali i playlist 15 tracků a pojmenovali ho “Russel’s ‘Caturday’ Playlist for Puss Puss Magazine”.
Tímto krokem chtějí nejspíše fanouškům ukázat, jakým směrem se jejich nové album bude ubírat nebo jakými styly byli inspirováni. V playlistu najdete různé žánry jako indie-electronic, R&B, downtempo (downbeat) a hip-hop. V playlistu se objevila jména jako Kiiara, Petite Noir, BOSCO a dokonce i Baauer. Ano, ten Baauer, který je tvůrcem už legendárního Harlem Shake.

zdroj:dancingastronaut.com, twitter.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.