weeknd

Daft Punk & The Weeknd přichází s epickou novinkou

Spolupráce projektů Daft Punk a The Weeknd je osvědčeným receptem na kvalitní hudbu. A proto jsme rádi, že se opět vrací s další spoluprací!

Již jsme se dočkali jednoho takového výsledku (viz. článek The Weeknd vrací Daft Punk do centra pozornosti) a bylo to božské. Nyní nám tito titáni hudební scény nabízejí další hit.

Starboy & I Feel It Coming

Není tomu příliš dávno co se objevila novinka “Starboy” ve spolupráci Daft Punk & The Weeknd. Ačkoliv byl “hvězdný chlapec” přijat fanoušky poměrně nezaujatě a s nepříliš velkým nadšením, zaznamenal tento hit obrovský komerční úspěch. Nyní se objevil výsledek další spolupráce těchto umělců, singl “I Feel It Coming“.

Zatímco singl “Starboy” nabízel spíše temný klubový sound, jejich další počin je stvořen pro domácí styl známého dua: disco. Track připomínající legendární eleganci Michaela Jacksona je přímo perfektním spojením soundu robotické dvojice s kanadským umělcem. Díky typickým harmoniím, které robotické duo dodává do refrénu, se “I Feel It Coming” stává pravou definicí dvou slov – Daft Punk.

A samozřejmě ať nemusíte track hledat:

zdroj: dancingastronaut.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.