Axwell Λ Ingrosso odhalují novinky o debutovém albu

Jeden z největších světových projektů – Axwell Λ Ingrosso odhalil přípravy svého debutového alba. Detaily známe a máme je pro vás!

Od začátků magického dua v roce 2014 se okolo otázky jejich debutového alba objevilo velké množství spekulací a hádanek. Čím víc singlů a nezávislých releasů se pod jejich jmény objevilo, tím víc se po dobu dvou let budovalo napětí a očekávání jejich plnohodnotného počinu – debutového alba.

Axwell Λ Ingrosso v 2017 = Album a návrat SHM?

Naštěstí pro fanoušky, se během ranních hodin 13. 11. 2016 objevilo na twitter profilu Amy Thompson (manažerka projektu) první solidní info. Jeden z fanoušků projektu se přímo zeptal Amy, kdy bude vydáno album dua Axwell Λ Ingrosso a získal jasnou odpověď, že datum vydání bude oznámeno v lednu 2017. “Bude se také jednat o největší rok pro celý projekt”, pokračovala Amy.

@MarkMeijer10 @Axwell @Ingrosso it’s being announced in Jan. 2017 will be their biggest year of the journey so far 🙂 xx

— Amy Thomson (@theamythomson) November 13, 2016

Pokud si k těmto informacím přidáme i čím dál tím častější spekulace o možném návratu Swedish House Mafia, o kterém jsme vás informovali dříve, získává označení “největší rok” kompletně nový rozměr a jen přidává pomyslnou třešničku celému “hypu” ohledně návratu SHM.

Celou situaci budeme nadále sledovat a přineseme vám veškeré horké novinky ohledně dua, či v brzké budoucnosti možná i tria “švédské housové mafie”.

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.